Vandaag bereikbaar tot 18:00
Vragen? Bel ons op 010-5221380
  • Gevarieerd
  • Buiten
  • Sociaal
Outdoor Fitness
De meest gevarieerde buitensportschool van Nederland
Outdoor Fitness

Wil jij gevarieerd, met plezier en uitdagend trainen? Werken aan je conditie en kracht? En doe je dit het liefst in de buitenlucht? Dan is Outdoor Valley Fitness iets voor jou!

Trainen bij Outdoor Valley Fitness doen we namelijk buiten.

Wij bieden verschillende outdoor groepstrainingen aan, waarbij je onder begeleiding van een enthousiaste en ervaren trainer aan de slag gaat. Onze trainers zijn specialisten in hun tak van sport zodat je altijd verzekerd bent van optimale trainingen met deskundige tips en adviezen!

Heb jij geen of weinig sportervaring? Dat is geen probleem! Ons programma is zo gemaakt dat zowel de beginnende als de ervaren sporter een uitdagende training krijgt.

Elke training heeft zijn eigen unieke kenmerken zodat je gericht op je eigen doelen aan de slag kunt!

Binnen jouw abonnement kan je zelf bepalen welke trainingen jij wilt volgen. Op deze manier is het mogelijk om je eigen trainingsprogramma samen te stellen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor meer conditionele trainingen, het accent verleggen naar vetverbrandende trainingen of werken aan je techniek met de techniektrainingen. Een combinatie kan natuurlijk ook! Het is maar net waar jij op dat moment behoefte aan hebt en wat het beste aansluit bij jouw doelen.

Ben jij nieuwsgierig en wil je ervaren hoe leuk het is om te sporten bij Outdoor Valley Fitness?
Neem contact op met Dana.
Gratis proefles aanvragen