Personal training

Haal het beste uit jezelf met outdoor personal training!
Personal training
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs Vanaf € 75 Per uur
Personen 1
Duur Vanaf 1 uur

Je traint in groepsverband, maar maakt niet de vooruitgang die jij zou willen. Heb je net dat extra steuntje in de rug nodig om jouw persoonlijke doelen te bereiken? Dan is personal training iets voor jou! Net als alle andere sporten vindt de personal training buiten plaats. 

Of je nu aan het trainen bent voor een wedstrijd (survival- of obstaclerun, triathlon, adventurerace, etc), je jezelf conditioneel wilt verbeteren of juist graag wilt afvallen, met de Outdoor Valley Sports personal buiten training creëren we een training naar jouw wensen. Met de gerichte persoonlijke training train je efficiënt naar een blijvend resultaat!

Goed om te weten:
  • Trainen wanneer het jou uitkomt
  • Werken aan persoonlijke doelen
  • Resultaatgericht

Welke doelen kan ik bereiken met outdoor personal training?

Eén op één training kunnen we inzetten om allerlei verschillende doelstellingen te bereiken. Zo kun je bijvoorbeeld trainen om af te vallen, fitter en sterker te worden, maar ook om de juiste trainingstechnieken te leren. Denk hierbij o.a. aan survivalrun of obstaclerun technieken. Ook kan je tijdens de personal training aan wedstrijd doelen werken, zoals het lopen van een specifieke survival- of obstaclerun, een adventurerace of triathlon en dit allemaal in de buitenlucht.

Bij een outdoor personal training zullen we doelgericht en efficiënt te werk gaan. Omdat iedereen anders is, zal een persoonlijke benadering het meest effectief zijn. Heb jij een doel die hier niet bij staat? Neem gerust contact met ons op, want binnen ons trainingsaanbod is personal training op ieder gebied mogelijk.

Liever trainen in groepsverband? Kijk dan of onze bootcamp bbb iets voor jou is of doe eens mee met onze survival run training. 

Hoe lang duurt een personal training?

Prive training bij Outdoor Valley Sports is af te nemen vanaf 1 uur. Afhankelijk van jouw doelen en wensen zullen wij advies geven in het aantal trainingen dat je nodig zal hebben om jouw doel te bereiken. De outdoor personal training boek je met een losse betaling (v.a. €75 per uur) of je kan voor een strippenkaart gaan. Hierin heb je de keuze om voor een strippenkaart van 10 of 20 uur te gaan. De strippenkaart is ook in te zetten voor bijvoorbeeld 1,5 uur. Meer informatie? Mail naar clubs@outdoorvalley.nl of bel 010 522 13 80. Alle personal training wordt op maat ingepland en vinden buiten plaats.

Met veel plezier heb ik tijdens de winter gebruik gemaakt van de personal training mogelijkheid bij Outdoor Valley. Voordat ik bij een nieuwe werkgever startte zocht ik een goede fysieke uitdaging voor de vrije maanden. Deze vond ik in de survival sport. Om techniek en kracht te verbeteren bestond er de mogelijkheid om meerdere keren per week en één op één te trainen. In korte tijd ben ik snel vooruit gegaan en kon ik starten aan een mooie run. Personal training bij Outdoor Valley is een aanrader voor een ieder die fysiek uitgedaagd wil worden in een perfecte trainingsomgeving in de buitenlucht.
Jaap Jan