Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Algemeen

Vanaf 6 jaar kan er worden getraind bij de Adventure Club. Bij de Klimclub vanaf 9 jaar. De trainingen van Outdoor Valley Fitness en Survival Sport Outdoor Valley zijn vanaf 17 jaar toegankelijk.

Persoonsgegevens zijn te wijzigingen in het persoonlijke account in de Outdoor Valley app of via deze link. Lukt dit niet? Mail dan naar clubs@outdoorvalley.nl, dan helpen wij met het wijzigen van jouw gegevens.

Dat kan, vooraf een training reserveren kan via de Outdoor Valley app of via jouw account op gotgrib. Nog geen account? Schrijf je dan in voor een proefles of wordt direct lid!

Ja, vooraf reserveren is verplicht. Dit is mogelijk via de Outdoor Valley app of via jouw account op gotgrib. Kom je voor het eerst? meld je dan aan als proeflesser via deze link.

Een training annuleren kan tot 2 uur voor aanvang van de training.

Het rooster met alle trainingen van alle clubs vind je hier. Wil je het rooster per club? Ga dan naar de club en klik in het menu van de club op rooster.

Outdoor Valley Sports is te bereiken via de mail: clubs@outdoorvalley.nl of telefonisch op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 uur op 010-5221380.

Om de app te downloaden klik je op 1 van de onderstaande linkjes:

Voor Apple gebruikers: https://apps.apple.com/nl/app/outdoor-valley/id1526002499

Voor Android gebruikers: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gotgrib.outdoorvalley&pli=1

Abonnementen

Je kan lid worden door een abonnement aan te schaffen voor één van de clubs van Outdoor Valley Sports. Klik voor een overzicht van alle abonnementsvormen op onderstaande links:

Outdoor Valley Fitness klik hier
Survival Sport Outdoor Valley klik hier
Adventure Club Outdoor Valley klik hier
Klimclub Monte Cervino klik hier

Outdoor Valley Sports heeft verschillende abonnementen voor de diverse trainingen. Klik voor een overzicht van alle abonnementsvormen op onderstaande links:

Outdoor Valley Fitness klik hier
Survival Sport Outdoor Valley klik hier
Adventure Club Outdoor Valley klik hier
Klimclub Monte Cervino klik hier

Voor de Adventure club, Klimclub en Survival Sport is dit niet mogelijk.

Wil je tijdelijk lid worden van Outdoor Valley Fitness? Dan is het mogelijk om strippenkaarten te kopen voor de trainingen. Klik hier voor de strippenkaarten. Tevens is het voor kinderen mogelijk om losse lessen te boeken of een maandelijks opzegbaar abonnement af te nemen voor de buitensportclub.

Ja dit is mogelijk. Stuur hiervoor een email aan clubs@outdoorvalley.nl  en vermeld hierin je naam, het huidige abonnement, het gewenste abonnement en je telefoonnummer.

Dit is niet mogelijk wanneer je een jaarabonnement hebt afgesloten. Het is wel mogelijk om je abonnement na een jaar lidmaatschap te downgraden.

Het maandbedrag wordt in de eerste week van de maand geïncasseerd.

Op grond van een medische verklaring is het mogelijk het abonnement bij Outdoor Valley Sports tijdelijk te pauzeren. Stuur hiervoor een mail naar clubs@outdoorvalley.nl.

Het abonnement kan na één jaar maandelijks worden opgezegd. Dit doe je via de Outdoor Valley app, jouw account op outdoorvalley.gotgrib.nl of mail naar clubs@outdoorvalley.nl.

Faciliteiten

Tijdens openingstijden van de horeca is het mogelijk om gebruik te maken van de kleedruimtes, douches en kluisjes. De openingstijden van de horeca zijn als volgt:

Maandag & dinsdag van
10:00 uur tot 16:00 uur

Woensdag t/m vrijdag van
10:00 uur tot 20:00 uur

Zaterdag & zondag van
09:00 uur tot 20:00 uur

Aangepaste openingstijden bekijken? Zie Faq.

 

Het is mogelijk om te douchen tijdens de openingstijden van de horeca. De openingstijden van de horeca zijn als volgt:

Maandag & dinsdag van
10:00 uur tot 16:00 uur

Woensdag t/m vrijdag van
10:00 uur tot 20:00 uur

Zaterdag & zondag van
09:00 uur tot 20:00 uur

Aangepaste openingstijden bekijken? Zie Faq.

Ben je lid van Survival Sport Outdoor Valley dan mag je zelfstandig trainen in het bos. Houdt er rekening mee dat het verplicht is om altijd met minimaal 2 personen te trainen en je toestemming nodig hebt van één van de trainers om zelfstandig te trainen. Tevens is het verplicht om jouw oranje trainingsbandje te dragen tijdens de zelfstandige training.

Bij Outdoor Valley is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bij evenementen kan het zijn dat er geen parkeerplekken zijn. Houdt hier rekening mee.

Er is een beperkt aantal kluisjes aanwezig. Kleine waardevolle spullen zoals een telefoon, autosleutel en portemonnee kunnen achter de bar opgeborgen worden (alleen tijdens de openingstijden van de horeca).

Voor leden gelden de volgende voordelen:
– 10% korting op horeca bij Outdoor Valley
– 10% korting op survival/sport kleding en overige artikelen bij Outdoor Valley (m.u.v. de Outdoor Valley Tight)
– korting op diverse wedstrijden georganiseerd door Outdoor Valley of derden
– korting op evenementen bij Outdoor Valley

Jeugdtrainingen

Afmelden kan via de app, telefonisch of per e-mail.

Jouw kind kan de les de week ervoor of erna inhalen op een andere dag.

De training gaat altijd door tijdens de vakantie, behalve tijdens de zomerstop en tijdens de Kerstvakantie. Check hier de actuele clubkalender.

Nee, de training gaat niet door tijdens de feestdagen. Check hier de actuele clubkalender.