Obstaclerun Training

Train je kracht, techniek en conditie en speel buiten!
Obstaclerun Training
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs Vanaf € 59.95 per maand
Personen 1-20
Duur 1

Doe jij mee met een obstacle run of mudmaster run? Wil jij na 10 km nog steeds de welbekende “Monkey bars” halen? En met een glimlach over de finish lopen? Dan is de obstaclerun training iets voor jou.

‘Zodra je het survivalbos betreedt raak je al enthousiast. Het is net een speeltuin voor volwassenen. Overal om je heen zie je hindernissen, de één nog uitdagender dan de ander. Met de groep ren je naar het eerste obstacle. De trainer legt uit op welke manieren je de obstacles kan nemen. Dan ben jij aan de beurt! Het is nog niet makkelijk, maar met de juiste techniek en een aantal keer oefenen gaat het al stukken beter. En als iemand uit de groep je dan ook nog een handje helpt, is het allemaal een stuk makkelijker. Die obstacle run’s worden met de training haalbaarder!’

In het kort
  • Focus op techniek
  • Doorzettingsvermogen, conditie en kracht
  • Specifieke behendigheid en knijpkracht

Wat kan je verwachten van de Obstaclerun Training

Je kan bij ons het hele jaar door trainen specifiek gericht op een obstacle run, mud race, urban run of een survivalrun Deze steeds populairder wordende runs vragen naast doorzettingsvermogen, conditie en kracht ook vaak specifieke behendigheid en knijpkracht om ook de moeilijkste hindernissen te halen! Na 10 km afzien ook nog de welbekende “Monkey bars” halen bijvoorbeeld is geen kleinigheid en vergt specifieke training! Onze instructeurs hebben al jarenlang ervaring met dit soort obstacle runs en kunnen jou hier prima op voorbereiden om goed getraind aan de start te staan. Binnenkort een run? Train hier voor een mudmaster run of obstacle run.

Het effect?

Door wekelijks mee te trainen gaat jouw totale atletisch vermogen met sprongen vooruit en sta jij straks goed voorbereid aan de start voor bijvoorbeeld de Mudmasters, StrongmanRun, Harbour run of Strong Viking! Elke obstacle run kan jij goed met deze training goed volbrengen! Je leert onder andere hoe je de hindernissen het beste neemt en hoe je elkaar kan helpen.

Wat moet ik meenemen?

  • Een strakke tight met eronder hoge kousen
  • Sportschoenen met voldoende grip (Tip: Leden krijgen 10% korting op Salomon in de Kanoshop)
  • Droge/schone kleding voor na afloop
  • Handdoek voor het douchen

Check voor kledingadvies ook onze tips.