Onze medewerkers staan voor je klaar

Outdoor Valley Sports is de sporttak van Outdoor Valley en bestaat uit verschillende clubs. Bij ons kun je als volwassenen en als kind mee doen aan verschillende groepstrainingen waar je kunt werken aan een betere conditie, meer kracht en vetverbranding. Dit doe je uiteraard onder begeleiding van een enthousiaste en ervaren trainer die wekelijks zorgt voor een uitdagende training.

Alle trainingen worden buiten gegeven en dat maakt het sporten bij ons nu net even anders dan in de sportschool! Lekker in de buitenlucht op het prachtige terrein van Outdoor Valley ben je er echt even helemaal uit. Bij ons geen asfalt en auto’s, maar gras, bomen en water. Dus behalve een goede training, zijn de frisse lucht en mooie omgeving altijd inbegrepen. Je leest in de blog wat beter is. Binnen of buiten sporten.

Uiteraard kun je als lid gebruik maken van de verschillende faciliteiten zoals parkeergelegenheid, omkleedruimte, douches & toiletten. Dus lekker buiten trainen met alle gemakken binnen handbereik. En wil je na de training nog wat drinken in de Berghut, Monte Cervino of de Pannenkoekhut, dan kun je daar als Outdoor Valley Sports lid met korting je drankje bestellen.

Goed om te weten:
 • Lekker buiten trainen
 • Groot en gevarieerd aanbod
 • Zelfstandig of onder begeleiding

Outdoor Valley Fitness

Dé buitensportclub van Nederland!

Bij Outdoor Valley Fitness neem je deel aan diverse groepstrainingen zoals bijvoorbeeld survivalruntraining, kajakfitness en outdoor spinning. Onder begeleiding van enthousiaste en ervaren buitensport trainers ga je aan de slag.  Je werkt aan je conditie en kracht, zodat je overall fit wordt. De trainers zijn specialisten in hun tak van sport. Zo ben je altijd verzekerd van optimale trainingen. Of je nu beginnend buitensporter bent of ervaren, je zult altijd de uitdaging vinden die je zoekt! Outdoor Valley Fitness is vanaf 17 jaar.

Survivalrun Sport Outdoor Valley

Daag jezelf uit en start met trainen voor een survivalrun!

Hardlopen, klimmen en het overwinnen van hindernissen, door water en modder. Dat is de Survivalrun Sport. De hindernissen zijn zeer divers en bestaan o.a.uit touwen, balken, netten en sloten. Een uitdagende duursport waarbij je kracht, techniek, uithoudings- en doorzettingsvermogen traint. Ben jij niet bang om vies te worden? Met een abonnement bij de Survivalrun Sport Outdoor Valley kun je zelfstandig en onder begeleiding in ons survivalbos aan de slag.

Kijk hier voor meer informatie over de abonnementen.

 

 

Kids clubs

Leuk voor jong en oud!

Bij Outdoor Valley Sports is er ook voor kinderen de gelegenheid om heerlijk buiten te sporten. Er zijn verschillende kidsclubs die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Van survivallen en buitensporten tot klimmen of jezelf verbeteren op de ski’s. Of je nu wilt trainen voor je plezier of in wedstrijdverband, en of je nu één, twee of drie keer per week wilt sporten, het is allemaal mogelijk!

Vind meer informatie over de verschillende clubs hier!

Sporten met het hele gezin

Samen fit!

Bij Outdoor Valley Fitness kun je ook deelnemen aan de Ouder en Kind trainingen. Deze trainingen worden op zaterdag of zondag ochtend gegeven en staan onder leiding van enthousiaste en ervaren trainers. Het belangrijkste doel van deze training is dat jullie samen plezier hebben en elkaar beter leren kennen. Je bouwt niet alleen aan je fysieke, maar ook aan je emotionele band met je kind. Liever een andere activiteit ondernemen met het gezin? Kijk dan eens bij Outdoor Valley.

klimcentrum Monte Cervino

Klimmen doe je bij klimcentrum Monte Cervino!

Dankzij de unieke opbouw van de Monte Cervino is het mogelijk om zowel binnen als buiten te klimmen. Daarnaast biedt de klimberg diverse lessen, cursussen en clinics aan waarmee jong en oud nieuwe klimtechnieken kunnen leren. Er worden wekelijks nieuwe routes gecreëerd in en rondom de klimberg, waardoor elke dag anders is!

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk dan hier!

Wat is er nog meer mogelijk?

Naast bovenstaande clubs en trainingsmogelijkheden bieden we bij Outdoor Valley Sports nog extra’s:

 • Mountainbike clinics
  Ben je op zoek naar verbetering van je mountainbikevaardigheden? Bij ons worden er elke maand diverse clinics georganiseerd voor beginners, gevorderden en ouder-kind duo’s, waar je onder begeleiding van een ervaren instructeur nieuwe technieken leert om je mountainbike skills te verbeteren!
 • Personal training
  Je traint in groepsverband, maar maakt niet de vooruitgang die jij zou willen? Dan is personal training iets voor jou! Of je nu aan het trainen bent voor een wedstrijd (survival- of obstaclerun, triathlon, adventurerace, etc), je jezelf conditioneel wilt verbeteren of juist graag wilt afvallen, met de Outdoor Valley Sports training creëren we een training naar jouw wensen.
 • Specials
  Naast onze reguliere trainingen bieden we ook diverse speciale activiteiten aan, zoals de Yogaspecial, Adventure Days en de Vriendjes en Vriendinnetjesweek. Houd onze pagina met specials goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste activiteiten!