Vandaag bereikbaar tot 18:00
Vragen? Bel ons op 010-5221380
  • heel het jaar door
  • meer dan 100 hindernissen
  • onbeperkt trainen

Zelfstandig trainen

Sporten in het survivalbos met ruim 100 hindernissen
Zelfstandig trainen

Midden in het recreatiegebied de Rottemeren bevind zich de survivalrun club van Outdoor Valley. Het begon ooit heel klein met een aantal fanatiekelingen in een stuk bos met een paar hindernissen. Nu is het, met ruim 100 hindernissen, uitgegroeid tot het mooiste survivalterrein van Nederland! Niet zo van het sporten met een trainer? Bij ons kan je ook zelfstandig sporten!

Het survivalbos is 7 dagen per week geopend van 09:00 tot 21:30 uur. In de donkere maanden staat op onderstaande dagen het licht aan:

  • Maandagavond tot 19:00 uur
  • Dinsdagavond tot 21:30 uur
  • Woensdagavond tot 21:30 uur
  • Donderdagavond tot 21:00 uur

Op vrijdag, zaterdag en zondag avond blijft de verlichting uit.

Zelfstandig sporten
Wil jij graag de survivalrun sport beoefenen, maar heb je geen tijd om op vaste tijden te komen trainen? Dan is dit echt iets voor jou! Wij bieden jou een professioneel survivalrun bos vol met uitdagende hindernissen, zoals diverse swing-overs, apenhang, monikeybars, stormmuren, daknet en meer! Ben je nieuwsgierig naar ons survivalrun bos? Kom dan eens een kijkje nemen tijdens een proefles van de survivalrun techniek training.

Wanneer kan je zelfstandig trainen?
Je kan niet zomaar individueel in ons survivalrun bos komen trainen.  Wanneer je lid wilt worden moet je eerst een aantal stappen doorlopen:

  1. Je bent als ‘vaardig’ getoetst door één van onze trainers. Dit doe je tijdens de survivalrun Techniektraining, welke je minimaal een maand dient te volgen. Dit kan via het SSOV introductie abonnement. Met dit abonnement kan je voor €31,25 één maand meedoen met deze training. Wanneer de trainer je na een maand ‘vaardig’ genoeg toetst, kan je lid worden van de Survivalrun Sport Outdoor Valley (afgekort: SSOV).
  2. Daarna dien je in  het bezit te zijn van het juiste abonnement. Je kan alleen zelfstandig trainen met één van onze SSOV abonnementen of het OVF-Plus onbeperkt abonnement.
  3. Je dient jezelf aan te melden bij de SBN. Met het lidmaatschapsnummer wat je krijgt via de SBN kunnen wij een trainingsbandje voor je maken. Dit trainingsbandje dien je ten alle tijden te dragen tijdens jouw zelfstandige training in het survivalrun bos.

Heb je deze stappen doorlopen, dan kan je starten met zelfstandig sporten.

Veiligheid staat voorop
Trainen bij Survivalrun Sport Outdoor Valley doe je altijd minimaal in tweetallen. Alleen sporten is vanwege de veiligheid niet toegestaan, ook niet als je heel goed bent. Je bent vaardig genoeg om zelfstandig te trainen voor de survivalrun sport in ons survivalbos wanneer een trainer jou heeft beoordeeld. Zodra dit het geval is kun je het SSOV-abonnement naar keuze aanschaffen, ontvang je je lidmaatschapsbandje, en kun je zelfstandig trainen. Het kan zijn dat na het introductieabonnement je de techniek en basisvaardigheden nog onvoldoende beheerst. Is dit het geval, dan kan je een OVF-strippenkaart of -abonnement aanschaffen om nog extra techniektrainingen mee te pakken alvorens je lid kunt worden van SSOV.

Mee als introducé?
Dat kan! Een SSOV lid mag een introducé meenemen tijdens zijn/haar zelfstandige training. Voor €13,00 mag een niet-lid gebruik maken van het Survivalbos. Maar dit kan dus alleen onder begeleiding van een lid van Survival Sport Outdoor Valley (afgekort: SSOV). Max 2 introducés per lid. Een introduces bandje kan aangeschaft worden bij de receptie van Outdoor Valley.

Proefles
Wil jij een gratis proefles volgen? Dan kan dit op dinsdagavond om 19.30 – 20.30 uur of op zondagochtend om 9:45 – 10.45 uur. Meld je aan via deze link en kies voor de Survival Techniektraining.

Ben jij nieuwsgierig en wil je ervaren hoe leuk het is om te sporten bij Survival Sport Outdoor Valley
Onze medewerkers staan voor je klaar.
Gratis proefles aanvragen