Ouder en Kind trainingen

Buiten trainen samen met je kind!
Ouder en Kind trainingen
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs Vanaf € 7.50 per training, per persoon
Personen 2-20
Duur 1 uur

Willen jullie tijd met het gezin doorbrengen en tegelijkertijd werken aan je conditie in de buitenlucht?  Maak dan kennis met de ouder en kind trainingen bij Outdoor Valley Fitness.

Er zijn meerdere trainingen waar je uit kunt kiezen. Doe samen mee met de ouder en kind yoga, obstacletraining of bootcamp. Tijdens de trainingen staan samenwerken, communicatie, grenzen verleggen en vooral plezier hebben centraal!

Goed om te weten:
  • Vanaf 4 jaar
  • Gegarandeerd plezier
  • Verbetering van de band tussen ouder & kind

Ouder & Kind Obstacle Training

Zijn jullie stoer genoeg voor modder, obstakels, uitdaging en FUN? Leer tijdens de ouder en kind obstacle training hoe je samen de obstakels in het survivalbos overwint!

Je klimt over muurtjes, evenwichtsbalken en slingert als een aapje door de touwen. Jullie helpen elkaar bij iedere hindernis om te voorkomen dat je in de modder terecht komt. Komen jullie moddervrij het bos uit? Tijdens de trainingen staan samenwerken, communicatie, grenzen verleggen en vooral plezier hebben centraal! Je leert niet alleen jezelf, maar ook elkaar beter kennen en samenwerken om een doel te bereiken. Dus, stel jezelf de uitdaging en maak van deze training een onvergetelijke ervaring voor jullie samen.

De obstacle training is vanaf 5 jaar.

Ouder & Kind Bootcamp

Samen werken, zweten, leren, elkaar motiveren en vooral veel plezier hebben!

Bij de bootcamp is het belangrijk om samen te werken en goed te communiceren. Door je kind als extra gewicht te gebruiken of hem/haar op je rug te nemen, leer je beiden je grenzen te verleggen en te ontdekken wat je allemaal kunt. Het belangrijkste doel van deze training is dat jullie samen plezier hebben en elkaar beter leren kennen. Je bouwt niet alleen aan je fysieke, maar ook aan je emotionele band met je kind. Laat de trainingen daarom niet alleen gericht zijn op het verbeteren van je fysieke vermogens, maar zorg ook voor een gezellige en ontspannen sfeer waarin jullie samen kunnen lachen en genieten.

De bootcamp is vanaf 4 jaar.

Wanneer?

De ouder en kind trainingen worden elke week op zondag gegeven van 08:45 tot 09:45 uur. De ene week is de ouder- en kind bootcamp en de andere week de ouder- en kind obstaclerun training. In het rooster zie je welke training a.s. zondag wordt gegeven. Beide trainingen worden gegeven door een ervaren trainer van Outdoor Valley Sports.

Let op: zowel de ouder als het kind moeten aangemeld worden d.m.v. een abonnementstrippenkaart of schaf een losse les aan via het rooster. Heb je vragen over de ouder en kind trainingen? Neem dan contact op met clubs@outdoorvalley.nl