Survivalrun training

Verbeter je survivalrun techniek, vergoot je kracht en werk aan je conditie met deze survivalrun training!
Survivalrun training
Dana
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs Vanaf € 59.95 per maand
Personen 1-15
Duur 1 uur

Wil jij fit worden voor je eerste of volgende survivalrun? Heb je de basissurvivalruntechnieken inmiddels onder de knie en wil je je survivalvaardigheden naar een volgend niveau tillen? Dan is deze training geschikt voor jou!

Eenmaal aangekomen in het survivalbos wordt er gestart met een aantal hindernissen. Veel klimmen in de touwen, monkeybar, weaver, etc. Al snel schiet de verzuring in je armen. Gelukkig kan je even bijkomen tijdens een aantal spierversterkende oefeningen. Maar niet te lang, want je hebt een doel voor ogen. Je wilt die run uitlopen met het felbegeerde rode bandje!

Deze training is voor de beginnende survivalrunner die de basissurvivaltechnieken beheerst. 

Goed om te weten:
  • Survivalrun skills verbeteren
  • Onder begeleiding van een ervaren trainer
  • Voor beginners
  • Basistechniek verplicht

Wat kan je verwachten van de Survivalrun training?

Tijdens de 1 uur durende survivalruntraining staat het opbouwen van kracht, uithoudingsvermogen en survivalruntechniek centraal. Survivalrun oefeningen worden afgewisseld met hardlopen en spierversterkende oefeningen. Deze afwisseling zorgt ervoor dat je sterker en sneller wordt in het doen van de verschillende hindernissen die je tegenkomt tijdens een survivalrun of obstaclerun. Op deze manier kan je een survivalrun met succes uitlopen!

Wat is het effect?

Met de combinatie van techniek, kracht en conditie zie je met de week verbetering en neem je alle hindernissen steeds gemakkelijker. Combineer de survivalruntraining met de survivalruntechniek- en parcourstraining en je staat vol vertrouwen aan de start van een survivalrun wedstrijd zoals de Outdoor Valley Survivalrun, Hang-On Run, Beltrum of Udenhout. Voor deze training moet je de basistechnieken survivalrun beheersen.

Wat moet ik meenemen?

  • Een strakke tight met eronder hoge sokken
  • Sportschoenen met voldoende grip (Tip: Leden krijgen 10% korting op Salomon in de Kanoshop)
  • Droge/schone kleding voor na afloop
  • Handdoek voor het douchen