Hardloopclinic

Hardloopclinic
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs € 25 p.p.
Personen 4-20
Duur 1,5 uur

Ben je klaar om jouw hardloopavontuur te starten of wil je je hardloopprestaties naar een hoger niveau tillen? Doe dan mee met één van onze hardloopclinics en laat je inspireren door de gezondheidsvoordelen van hardlopen!

Wat kan je verwachten? Het hele jaar door zullen we diverse hardloopclinics aanbieden naar behoefte, denk aan o.a. techniektrainingen en trailruntrainingen. Hou de website in de gaten voor clinics en bijbehorende data!

Goed om te weten:
  • Professionele Begeleiding
  • Techniekverbetering
  • Persoonlijke Coaching

Hardlooptechniek clinic

Wil jij jouw prestaties verbeteren, efficiënter lopen en minder belasting voor je lichaam? Dan kies je voor de techniektraining hardlopen. Door te focussen op looptechniek, lichaamshouding en biomechanica kun je jouw hardloopprestaties aanzienlijk verbeteren. Leer de essentiële technieken die ervoor zorgen dat je efficiënter en met minder belasting op je lichaam rent. Ontdek hoe je met de juiste technieken de impact op je gewrichten kunt verminderen, waardoor de kans op letsel aanzienlijk afneemt.

Datum: 10 februari 2024
Tijd: 10:00 – 11:30 uur

Trailstokken clinic

Duik dieper in de wereld van trailrunning, waar elke stap een avontuur is. Trailrunning betekent rennen over onverharde paden, langs heuvels, door bossen, over bergen, single tracks en gravelpaden. Het is meer dan hardlopen; het is een reis door de natuur, langs adembenemende vergezichten met de geluiden van de omgeving.

Als je je waagt aan langere afstanden en steile hoogtemeters, worden trailstokken je beste vriend. Maar het valt op dat veel mensen deze stokken nog niet optimaal benutten. Trailstokken maken je niet per se sneller, maar ze zijn een energiebesparende game-changer tijdens stijgingen en hoogtemeters. Ze ontlasten je benen, bieden stabiliteit bij het beklimmen van heuvels en bergen, vergroten je klimkracht en zorgen voor een verbeterde loophouding tijdens het omhoog lopen.

Momenteel geen clinic gepland

Privé clinic

Wil je jouw hardloopvaardigheden naar een hoger niveau tillen met volledige aandacht voor jouw individuele behoeften? Ontdek de voordelen van onze Privé Hardloopclinic, waar we ons richten op jouw specifieke doelen en uitdagingen.

Waarom kiezen voor een privé Hardloopclinic?

  • Persoonlijke Aandacht: Een-op-een begeleiding van ervaren hardloopcoaches, gericht op jouw specifieke behoeften en doelen.
  • Flexibele Planning: Pas de sessies aan op jouw agenda, zodat je op je eigen tempo kunt leren en groeien.
  • Maatwerk Training: Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren loper die specifieke technieken wil verbeteren, onze privé clinic is volledig afgestemd op jou.