Bootcamp BBB

Omdat bepaalde zones extra aandacht verdienen!
Bootcamp BBB
Dana
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs Vanaf € 48.50 per maand
Personen 1-20
Duur 1

Samen met sportmaatjes werken aan je buik, billen en benen? Dat kan bij de Bootcamp BBB groepsles.

‘De trainer staat je al op te wachten, ze heeft weer een leuke training bedacht. Vol enthousiasme start je met de warming up. Je voelt je lichaam opwarmen. Klaar om aan de slag te gaan met die buik, billen en benen. Je trekt sprintjes, maakt squats, lunges en crunches, sprint weer, plankt, de russian twist en voelt de calorieën verbranden. De Bootcamp BBB groepsles is een heerlijke training, gezellig maar met een doel: dat strakke zomerlijf en meer energie!’

Let op! Deze training vindt momenteel alleen plaats op locatie in Berkel en Rodenrijs bij het Goudengriffel Plantsoen.

In het kort
  • Training van de specifieke spiergroepen: buik, billen en benen
  • Verbetering van de algehele conditie
  • Vergroten van kracht en explosiviteit
  • Verbranden van calorieën
  • Meer energie
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden

Wat kan je verwachten van de Bootcamp BBB?

We werken tijdens de Bootcamp BBB groepsles vooral aan de buik, de billen en de benen. Dit alles om weer lekker in je vel te zitten, of juist net die paar centimeters er nog af te trainen.

De BBB-training doen we in groepsverband en focust op de buik, billen en benen. De trainingen zijn zeer divers, waarbij ook aandacht wordt besteed aan conditie. Gedurende de BBB groepsles maken we gebruik van bankjes, bruggetjes of wat we ook tegenkomen. De ervaren train(st)er is behulpzaam en geeft je de benodigde aandacht.

Het effect van de BBB groepsles:

Al na een paar trainingen van de BBB training merk je dat je conditioneel vooruit gaat, je de oefeningen beter gaat beheersen en je broeken iets minder strak komen te zitten. Dit heeft een positief effect op het dagelijks leven, want ineens hoef je niet meer uit te hijgen na je sprint om de bus te halen en voelen de boodschappentassen een stuk minder zwaar aan terwijl ze wel vol zitten!

De bootcamp bij Outdoor Valley Fitness is zo ingericht dat dit voor zowel de beginnende sporter als een getraind iemand een uitdagende training is. Voor degene die toch meer uitdaging willen is er ook de Bootcamp BBB Extreme. Liever de focus leggen op jouw conditie? Volg dan onze conditietraining. 

Wat moet ik meenemen bij de BBB Training?

  • Draag makkelijke sportkleding die vies mag worden