Hardloop voorbereidingen

De voorbereidingstraining om jouw hardloopdoel te halen!
Hardloop voorbereidingen
Dana
Onze medewerkers staan voor je klaar
Personen 1-20
Duur 1 uur

Wil jij starten met hardlopen? Heb jij je al ingeschreven voor een run en heb je een extra duwtje nodig om je voor te bereiden? Of wil je jouw prestatie graag verbeteren? Dan is deze hardloop voorbereidingstraining wat voor jou!

Of je nu net start met hardlopen of dat je al makkelijk 10 of 20 km rent. Met de starterstraining of prestatietraining kan je aansluiten op jouw niveau. De voorbereidingstrainingen zijn elke zaterdagochtend van 10:00 tot 11:00 uur (starterstraining) en van 11:15 tot 12:15 uur (prestatietraining) t/m 25 mei 2024.

Goed om te weten:
  • Professionele begeleiding
  • Special t/m 25 mei 2024
  • Voor 5, 10 en 20 km hardlopen

Starterstraining of prestatietraining

De starterstraining is voor iedereen die wilt beginnen met hardlopen en geen tot weinig ervaring heeft.  Het doel van deze trainingen is dat je na 25 mei een 5 km (of misschien zelfs de 10 km!) run. Om dit te bereiken is het belangrijk dat je slim en verantwoord opbouwt. Zo voorkom je de kans op overbelasting en blijf je genieten van je runs. Onder begeleiding van onze ervaren trainers werk je daarom tijdens de trainingen aan je conditie en looptechniek. Ze geven je tips & tricks om de wedstrijd met succes en vooral plezier te volbrengen.

Loop je nu al 5 km? Schrijf je dan in voor de prestatietraining.

De prestatietraining is voor de lopers die al een tijdje, of langere tijd, lopen en graag sneller of verder willen lopen. Je loopt minstens een 5 km in 30 minuten en hebt de ambitie om de 10 of 21 km (sneller) te lopen. Onder begeleiding van onze ervaren trainers ga je aan de slag met je conditie, looptechniek en -snelheid. De trainingen bestaan voornamelijk uit intervaltraining.

Informatie

Meedoen kan je met een strippenkaart, abonnement of losse training.

  • Check de strippenkaarten hier
  • Check onze abonnementen hier
  • Boek een losse training via onderstaand rooster

Goed om te weten:

  • Je kan elk moment instromen.
  • Ben je al lid bij Outdoor Valley Fitness? Dan kan je aanmelden met je huidige abonnement of strippenkaart.
  • Wil je korting op de voorbereidingstrainingen? Schrijf je dan nu in voor de de Rotte Dam Loop en ontvang korting!

Losse les aanschaffen? Klik op de training en schrijf je in!