Vandaag bereikbaar tot 18:00
Vragen? Bel ons op 010-5221380

Mountainbike Clinic

Mountainbike Clinic

Onze Mountainbikeschool biedt voor kinderen en volwassenen mountainbikelessen aan op verschillende niveaus. We geven deze lessen in groep- of privé-verband. Samen met een ervaren instructeur werk je aan (basis)techniek en zelfvertrouwen. Kijk snel welke mountainbike clinic bij jou past. 

Onze mountainbikegroepslessen zijn persoonlijk en gericht op individuele ontwikkeling, mede hierom houden we onze groepen dus klein. Er is dus veel ruimte voor persoonlijke tips en tricks.

Mountainbikeles voor wie?

Bij Outdoor Valley Sports bieden wij voor alle niveaus verschillende mountainbike clinic aan. Zo is het mountainbikeparcours van Bergschenhoek dé uitgelezen plek voor (beginnende) mountainbikers om te werken aan hun techniek en vertrouwen. Hiervoor hebben we de mountainbike beginners clinic. Daarnaast kunnen ervaren mountainbikers werken aan hun skillset en next steps, zoals drops en bochtentechniek. Voor deze ervaren mountainbikers hebben we mountainbike gevorderde clinic.  Zo wordt de stap naar buitenlandse mountainbike avonturen kleiner en heb je alles in huis om te genieten van de trails in binnen en buitenland. Onze clinics bieden tips en tricks om één te worden met je mountainbike en te kunnen mountainbiken in elk type terrein.

Mountainbike clinic ouder & kind

Samen mountainbiken met je kind? Hiervoor hebben we de ouder kind clinic. 

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Onze medewerkers staan voor je klaar.
Contact opnemen