Bootcamp

Een betere conditie, meer snelheid en meer kracht! Voor ieder niveau toegankelijk.
Bootcamp
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs Vanaf € 48.50 per maand
Personen 1-20
Duur 1

Houd jij van afwisseling en een goede workout? Combineer plezier met bewegen en doe mee met de outdoor bootcamp! Voor ieder niveau een andere bootcamp!

‘De bootcamp begint met de warming-up. Al gauw voel je dat je klaar bent om er vol voor te gaan. De trainer is creatief geweest. Je maakt voor de oefeningen gebruik van bankjes, speeltoestellen en elkaar. Alle spieren in je lichaam komen aan bod. Heerlijk in de buitenlucht ben je aan het trainen voor een goede conditie. Geen bootcamp is hetzelfde!’

Beginnende (buiten)sporter?
Wil jij de switch maken naar een fitter leven? Liever niet binnen in de sportschool maar lekker in de buitenlucht? En krijg je stiekem nog lichte zenuwen van het woord “bootcamp”? Dan is de Beginners Bootcamp van Outdoor Valley Sports iets voor jou! Onze trainers helpen jou de stap te maken en het plezier van bootcampen in de buitenlucht te ervaren.

In het kort:
 • Verbetering van de algehele conditie
 • Vergroten van kracht en explosiviteit
 • Verbranden van calorieën
 • Meer energie
 • Zowel voor beginners als voor gevorderden

Wat kan je verwachten van de outdoor bootcamp?

Een betere conditie, meer snelheid en meer kracht! De trainer zorgt in een uur voor een full body workout. De bootcamp trainingen zijn zeer divers en op alle niveaus te volgen, van beginners bootcamp tot aan een bootcamp extreme. Regelmatig gebruiken we materialen zoals banden, touwen en stenen. Ook gaan we al joggend op pad en maken we gebruik van de mogelijkheden die er buiten zijn zoals bankjes, heuvels of speeltoestellen. Tijdens een bootcamp training worden verschillende full-body oefeningen met eigen lichaamsgewicht uitgevoerd, waarbij de nadruk vaak ligt op de benen, billen en buik. Geen outdoor bootcamp is dus hetzelfde bij Outdoor Valley Fitness, maar elke training heeft wel hetzelfde doel: een betere conditie, meer snelheid en kracht. Jij traint op jouw niveau!

 

 

Voor wie is de bootcamp?

Onze bootcamps zijn ingedeeld in niveaus. Zo vind je op ons rooster de beginnersbootcamp, een gewone bootcamp of een bootcamp extreme. Jij kiest! Vind je het spannend om aan een gewone bootcamp mee te doen? Start dan bij de beginners. De beginners bootcamp is voor iedereen. Je hebt geen tot weinig sportervaring nodig om te starten. Bij de Beginners Bootcamp ligt de focus ligt op houding en techniek en het geleidelijk opbouwen van conditie. Ook ervaar je hoe het is om onder begeleiding van een ervaren trainer, met anderen te sporten in de buitenlucht. Bij de beginners bootcamp wordt er niet hardgelopen.

Ben jij (al) klaar om aan een volgende stap mee te doen? Dan sluit je aan bij de gewone bootcamp. De trainer kijkt naar jou en geeft jou de juiste uitdaging. Je gaat conditioneel vooruit en merkt dat je de oefeningen beter gaat beheersen doordat je meer controle krijgt over je lichaam.

Is de bootcamp te makkelijk voor jou en wil jij nog een stapje extra? Kies dan voor de bootcamp extreme. Bootcamp Extreme is voor hen die het uiterste uit zich zelf willen halen. Een training waarin we echt tot het gaatje gaat. Durf jij het aan?

Sport je liever 1-op-1? Kijk dan of personal training iets voor jou is.

Wanneer vind de bootcamp plaats?

Beginners bootcamp:

 • Maandag 20:30 – 21:30 uur
 • Zondag 10:00 – 11:00 uur

Bootcamp

 • Maandag 20:30 – 21:30 uur
 • Dinsdag 19:30-20:30 uur
 • Woensdag 9:00 – 10:00 & 17:00 – 18:00 uur
 • Zaterdag 8:45 – 9:45 & 10:00 – 11:00 uur

Bootcamp extreme

 • Zaterdag 10:00 – 11:00 uur

Kledingadvies

 • Draag makkelijke sportkleding die vies mag worden
 • Draag sport/hardloopschoenen

Wil je meteen een abonnement afsluiten? Bekijk dan snel onze abonnementenpagina.