Bootcamp

Een betere conditie, meer snelheid en meer kracht!
Bootcamp
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs Vanaf € 48.50 per maand
Personen 1-20
Duur 1

Houd jij van afwisseling en een goede workout? Combineer plezier met bewegen en doe mee met de outdoor bootcamp!

‘De bootcamp begint met de warming-up. Al gauw voel je dat je klaar bent om er vol voor te gaan. De trainer is creatief geweest. Je maakt voor de oefeningen gebruik van bankjes, speeltoestellen en elkaar. Alle spieren in je lichaam komen aan bod. Heerlijk in de buitenlucht ben je aan het trainen voor een goede conditie. Geen bootcamp is hetzelfde!’

Beginnende (buiten)sporter?
Wil jij de switch maken naar een fitter leven? Liever niet binnen in de sportschool maar lekker in de buitenlucht? En krijg je stiekem nog lichte zenuwen van het woord “bootcamp”? Dan is de Beginners Bootcamp van Outdoor Valley Sports iets voor jou! Onze trainers helpen jou de stap te maken en het plezier van bootcampen in de buitenlucht te ervaren.

In het kort:
  • Verbetering van de algehele conditie
  • Vergroten van kracht en explosiviteit
  • Verbranden van calorieën
  • Meer energie
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden

Wat kan je verwachten van de outdoor bootcamp?

Een betere conditie, meer snelheid en meer kracht! De trainer zorgt in een uur voor een full body workout. De bootcamp trainingen zijn zeer divers. Regelmatig gebruiken we materialen zoals banden, touwen en stenen. Ook gaan we al joggend op pad en maken we gebruik van de mogelijkheden die er buiten zijn zoals bankjes, heuvels of speeltoestellen. Geen outdoor bootcamp is dus hetzelfde bij Outdoor Valley Fitness, maar elke training heeft wel hetzelfde doel: een betere conditie, meer snelheid en kracht.

Het effect van de bootcamp les:

Al na een paar trainingen van de outdoor bootcamp merk je dat je conditioneel vooruit gaat en dat je de oefeningen beter gaat beheersen doordat je meer controle krijgt over je lichaam. Dit heeft een positief effect op het dagelijks leven, want ineens hoef je niet meer uit te hijgen na je sprint om de bus te halen en voelen de boodschappentassen een stuk minder zwaar aan terwijl ze wel vol zitten!

De bootcamp les bij Outdoor Valley Fitness is zo ingericht dat dit voor zowel de beginnende sporters als een getraind iemand een uitdagende training is. Voor degene die net starten met sporten of terugkomen van een blessure hebben wij de Beginners Bootcamp. Voor degene die nog meer uitdaging willen dan de ‘gewone’ bootcamp is er ook de Bootcamp Extreme.

Sport je liever 1-op-1? Kijk dan of personal training iets voor jou is.

Wat moet ik meenemen?

  • Draag makkelijke sportkleding die vies mag worden