Vandaag bereikbaar tot 18:00
Vragen? Bel ons op 010-5221380
  • Gevarieerd
  • Buiten
  • Sociaal

Groepslessen

De meest gevarieerde buitensportschool van Nederland
Groepslessen

Kom buiten trainen bij Outdoor Valley Sports! Wij bieden verschillende buiten groepstrainingen aan, waarbij je onder begeleiding van een enthousiaste en ervaren trainer aan de slag gaat. Onze trainers zijn specialisten in hun tak van sport zodat je altijd verzekerd bent van optimale trainingen met deskundige tips en adviezen! 

Heb jij geen of weinig sportervaring? Dat is geen probleem! Ons programma is zo gemaakt dat zowel de beginnende als de ervaren sporter een uitdagende training krijgt. Bekijk snel het rooster en bekijk wanneer jouw favoriete les is. Het gehele jaar trainen wij buiten in de heerlijke frisse buitenlucht!

Binnen jouw abonnement kan je zelf bepalen welke buiten trainingen jij wilt volgen. Op deze manier is het mogelijk om je eigen trainingsprogramma samen te stellen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor meer conditionele trainingen, het accent verleggen naar vetverbrandende trainingen of werken aan je techniek met de techniektrainingen. Een combinatie kan natuurlijk ook! Het is maar net waar jij op dat moment behoefte aan hebt en wat het beste aansluit bij jouw doelen.

Waarom is buiten trainen zo goed voor je?

In de buitenlucht trainen is voor meerdere redenen goed voor je. Hieronder noemen we geknopt drie redenen.

  • Buiten trainen verlaagt de bloeddruk en vermindert stress;
  • Buiten sporten helpt bij slapeloosheid;
  • Frisse buitenlucht zorgt voor meer energie voor lichaam & geest.
  • Meer lees je onze blog over buiten sporten.
Ben jij nieuwsgierig en wil je ervaren hoe leuk het is om te sporten bij Outdoor Valley Fitness?
Onze medewerkers staan voor je klaar.
Gratis proefles aanvragen