Mountainbike ouder en kind clinic

Mountainbike ouder en kind clinic
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs € 27.50 p.p.
Personen vanaf 2 personen (ouder en kind)
Duur 2 uur

Outdoor Valley organiseert mountainbike clinics voor ouders en kinderen vanaf 8 jaar. Lijkt het jou tof om samen met je kinderen een clinic te volgen, om zo samen jullie techniek te verbeteren? Dan is de mountainbike ouder en kind clinic echt iets voor jullie; naast de juiste houding, het remmen en klimmen met de mountainbike, besteden we ook aandacht aan technische kennis over de fiets en onderdelen. Kortom je wordt samen klaargestoomd tot een échte shredder! Fiets jij volgende keer voorop?

Goed om te weten:
  • Kinderen alleen met eigen Mountainbike
  • Helm verplicht
  • vanaf 8 jaar
  • Aspirant shredders

Inhoud mountainbike clinic ouder - kind.

De Mountainbike ouder en kind clinic is bedoeld voor ouders/ verzorgers en kinderen (vanaf 8 jaar oud) die geen tot weinig ervaring hebben met mountainbiken. Heb jij een (nieuwe) mountainbike en wil je hem goed en veilig leren gebruiken? Kom dan leren mountainbiken tijdens de clinic. De dag begint met de juiste uitrusting en know-how. Vervolgens komt de techniek aan bod: basishouding, remmen en klimmen. Tot slot het parcours. Het wordt een toffe clinic om trots over naar huis te schrijven.

Informatie

Programma

13:15 – 13:30 uur Ontvangst
13:30 – 15:15 uur Clinic
15:15 – 15:30 uur Recap + Afsluiting

Wanneer?

De ouder en kind clinic wordt op onderstaande datum gegeven:
Zaterdag 18 maart 2023
Zaterdag 20 mei 2023
Zaterdag 15 juli 2023
Zaterdag 16 september 2023
Zaterdag 18 november 2023

Kosten

Voor deze clinic betaal je €27,50 p.p.

Mountainbike

Kinderen kunnen alleen deelnemen met een eigen fiets, een leen helm is beschikbaar. Volwassenen kunnen een mountainbike huren voor een meerprijs van €27,50. Het is ook mogelijk om met een extra persoon deel te nemen, denk aan één ouder en twee kinderen of twee ouders en één kind (etc).

Locatie

De clinics worden standaard op het Mountainbike Parcours van Bergschenhoek georganiseerd, de thuisbasis van Outdoor Valley Mountainbike. Deelnemers worden ontvangen op onze buitensportlocatie. Outdoor Valley is te vinden aan de Hoeksekade 141 te Bergschenhoek.