Mountainbike ouder en kind clinic

Mountainbike ouder en kind clinic
Dana
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs € 39.50 p.p.
Personen vanaf 4 personen
Duur 2 uur

Outdoor Valley organiseert mountainbike clinics voor ouders en kinderen (tussen 8 en 14 jaar). Lijkt het jou tof om samen met je kind(eren) een clinic te volgen, om zo samen jullie techniek te verbeteren? Dan is de mountainbike ouder en kind clinic echt iets voor jullie; naast de juiste houding, het remmen en klimmen met de mountainbike, besteden we ook aandacht aan technische kennis over de fiets en onderdelen. Kortom je wordt samen klaargestoomd tot een échte mountainbike-pro! Fiets jij volgende keer voorop?

Let op, we bieden deze clinic aan vanaf 4 deelnemers, in samenspraak met de trainer plannen we een datum in. 

Goed om te weten:
  • Kinderen alleen met eigen Mountainbike
  • Helm verplicht
  • vanaf 8 jaar
  • Professionele MTB trainer

Inhoud mtb ouder - kind clinic

De Mountainbike ouder en kind clinic is bedoeld voor ouders/ verzorgers en kinderen (tussen 8 en 14 jaar oud) die geen tot weinig ervaring hebben met mountainbiken. Heb jij een (nieuwe) mountainbike en wil je hem goed en veilig leren gebruiken? Kom dan leren mountainbiken tijdens de clinic. De dag begint met de juiste uitrusting en know-how. Vervolgens komt de techniek aan bod: basishouding, remmen en klimmen. Tot slot het parcours. Het wordt een toffe clinic om trots over naar huis te schrijven.

Informatie

De ouder en kind clinic duurt 2 uur en plannen we in samenspraak met de mountainbike trainer in. De clinic is te boeken vanaf 4 personen (ouders en kinderen). De combinatie van ouder en kind kan je op meerdere manier invullen, denk aan 1 ouder en 3 kinderen, 2 ouders en 2 kinderen, etc.

Kosten

Voor deze clinic betaal je €39,50 p.p.

Mountainbike

Kinderen kunnen alleen deelnemen met een eigen fiets, een leen helm is beschikbaar. Volwassenen kunnen een mountainbike huren voor een meerprijs van €28,50.

Locatie

De clinics worden standaard op het Mountainbike Parcours van Bergschenhoek georganiseerd, de thuisbasis van Outdoor Valley Mountainbike. Deelnemers worden ontvangen op onze buitensportlocatie. Outdoor Valley is te vinden aan de Hoeksekade 141 te Bergschenhoek.

    Meer informatie aanvragen: