Beginners Bootcamp

Wil jij de switch maken naar een fitter leven? Doe mee met onze beginners bootcamp.
Beginners Bootcamp
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs Vanaf € 48.50 per maand
Personen 1-20
Duur 1 uur

Wil jij de switch maken naar een fitter leven? Liever niet binnen in de sportschool maar lekker in de buitenlucht? En krijg je stiekem lichte zenuwen van het woord “bootcamp”? Dan is de Beginners Bootcamp van Outdoor Valley Sports iets voor jou! Onze trainers helpen jou de stap te maken en het plezier van bootcampen in de buitenlucht te ervaren.

De beginners bootcamp wordt gegeven op het terrein van Outdoor Valley wat slechts op 10 minuten van Rotterdam ligt.

Goed om te weten:
 • Speciaal voor beginners
 • Verbetering van de algehele conditie
 • Vergroten van kracht en explosiviteit

Wat is de Beginners Bootcamp?

Bij deze training maak je kennis met bootcamp. Wat is een squat, burpee of een lunge? Hoe voer je die correct uit? Hoe kan ik ooit 5 minuten hardlopen. Ik heb altijd last van mijn knieën of enkels. Allemaal relevante vragen. Bij de bootcamp voor beginners nemen onze trainers je verantwoord mee naar een fitter bestaan. De focus ligt – naast het hebben van zoveel mogelijk plezier – op houding, techniek en het geleidelijk opbouwen van je conditie.

De bootcamp voor beginners is een full-body workout. Een goede houding is de basis voor elke bootcamp. Je word je hierdoor meer bewust van de techniek, zodat je steeds beter squats, push-ups en lunges kan maken. Samen gaan we voor resultaat!

Liever de focus op je conditie? Volg dan onze conditietraining. Liever je billen, buik en benen trainen? Volg dan onze BBB-bootcamp.

Meer geïnteresseerd in de survivalsport? Volg dan onze survivalrun techniek training!

Voor wie is deze bootcamp?

De Beginners Bootcamp is voor iedereen. Je hebt geen tot weinig sportervaring nodig om te starten. Bij de Beginners Bootcamp ligt de focus ligt op houding en techniek en het geleidelijk opbouwen van conditie. Ook ervaar je hoe het is om onder begeleiding van een ervaren trainer, met anderen te sporten in de buitenlucht.

Wat kan ik verwachten bij de bootcamp voor beginners.

Met de Beginners Bootcamp train je een uur (60 minuten). De training bestaat uit een warming-up, een full-body workout en een cooldown. Tijdens de training doe je verschillende oefeningen en technieken. Centraal hierbij staat het snel behalen van resultaat. De oefeningen voer je samen of individueel uit.

Wanneer?

Op maandagavond en zondagochtend zijn de bootcamps speciaal voor beginners. Het is een goede voorbereiding op de reguliere bootcamps, waar je binnen korte tijd ook aan de mee zou kunnen doen als je dat wil. Deze worden de hele week door gegeven. Bekijk het rooster voor de actuele tijden.

Hoe kan ik meedoen?

Ben jij enthousiast? Dan kun je op verschillende manieren meedoen:

 • Met een gratis proefles
  De eerste proefles is bij ons gratis. Meld je aan voor de Beginners Bootcamp op een datum naar keuze via de link.
 • Met een OVF-strippenkaart
  Een bootcamp is twee strippen per training. Je hebt keuze uit OVF 18 strippen, OVF 30 strippen, OVF 60 strippen, OVF 120 strippen of OVF 150 strippen.
 • Met een OVF-abonnement
  Een bootcamp is een basic training. Je kunt met alle OVF-abonnementen deelnemen aan de bootcamp. Een basic OVF-abonnement voldoet al.

Twijfels?

Lijkt dit je leuk maar twijfel je nog of mee kan doen omdat je (fors) overgewicht hebt of blessures? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden en twijfels weg te nemen.

Je kunt ook beginnen met personal training. Je traint dan één op één. De trainer houdt daarbij rekening met jou (on)mogelijkheden en helpt jou en jouw doelen te bereiken.