Bootcamp op locatie

Bootcamp op locatie
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs Vanaf € 31.50 per maand
Personen 1-20
Duur 1 uur

Vind jij een bootcamp Bij Outdoor Valley Sports (Bergschenhoek) toch nét te ver rijden? Dan is een Bootcamp op locatie de oplossing voor jou! Wij geven momenteel alleen nog bootcamp bij het Gouden Griffelplantsoen (Berkel en Rodenrijs).

Wat kan je verwachten van bootcamp? Een betere conditie, meer snelheid en meer kracht! Samen met de trainer gaan jullie aan de slag met een full body workout. De trainingen duren een uur en zijn intensief maar ook erg leuk. Regelmatig gebruiken we materialen zoals banden, touwen en stenen. Daarnaast maken we gebruik van de sportmogelijkheden die de locaties te bieden hebben. Denk hierbij aan bankjes, speeltoestellen of obstakels. Geen bootcamp op locatie is dus hetzelfde!
Goed om te weten:
  • Dicht in de buurt!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Verbetering van de algehele conditie
  • Vergroten van kracht en explosiviteit
  • Verbranden van calorieën

Gouden Griffelplantsoen

Het Gouden Griffelplantsoen bevindt zich tussen de Oudelandselaan en de Vogelwijk in Berkel en Rodenrijs. Er is een speel- en sportveld welke worden omringd door voetpaden, groenstroken en watergangen.

De BBB-Bootcamp is net even anders dan onze andere bootcamps op locatie. Bij de training richten we de focus met namen op de buik, billen en benen. De trainingen zijn zeer divers, waarbij ook aandacht wordt besteed aan conditie. Gedurende de training maken we gebruik van bankjes, bruggetjes of wat we ook tegenkomen.

Elke woensdag van 20:00 tot 21:00 uur kun je meedoen met de BBB-Bootcamp Gouden Griffelplantsoen. Schrijf je in voor een gratis proefles!

Urban Sportspark

Het Urban Sportspark ligt in het Annie M.G. Schmidtpark, tussen de skatebaan en zwembad De Windas in Bergschenhoek. Het Urban Sportspark Lansingerland in het Annie M.G. Schmidtpark is uniek door de vele mogelijkheden die er zijn om te sporten. Nog nergens in Europa is er een sportpark waar het sporten zo veelzijdig is. In het sportpark kun je de volgende sporten/disciplines beoefenen: Calisthenics, Boulderen, Bootcamp, Ninja Warrior, Slackline en Freerunning.

Vanwege de huidige Corona maatregelen kunnen we deze bootcamp momenteel helaas niet aanbieden.