Ouder & Kind trainingen

Buiten trainen samen met je kind!
Ouder & Kind trainingen
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs Vanaf € 15 per training, per koppel
Personen 2-20
Duur 1 uur

Willen jullie tijd met het gezin doorbrengen en tegelijkertijd werken aan je conditie in de buitenlucht?  Maak dan kennis met de Ouder & Kind trainingen bij Outdoor Valley Fitness.

Er zijn meerdere trainingen waar je uit kunt kiezen. Doe samen mee met de Ouder en kind Yoga, Obstacle Training of Bootcamp. Tijdens de trainingen staan samenwerken, communicatie, grenzen verleggen en vooral plezier hebben centraal!

Goed om te weten:
  • Vanaf 4 jaar
  • Gegarandeerd plezier
  • Verbetering van de band tussen ouder & kind

Ouder & Kind Obstacle Training

Zijn jullie stoer genoeg voor modder, obstakels, uitdaging en FUN? Leer tijdens de Ouder en kind obstaclerun training hoe je samen de obstakels in het survivalbos overwint.

Je klimt over muurtjes, evenwichtsbalken en slingert als een aapje door de touwen. Jullie helpen elkaar bij iedere hindernis om te voorkomen dat je in de modder terecht komt. Komen jullie moddervrij het bos uit? Tijdens de trainingen staan samenwerken, communicatie, grenzen verleggen en vooral plezier hebben centraal!

De Obstacle Training is vanaf 6 jaar. Klik hier voor meer informatie.

Ouder & Kind Bootcamp

Samen werken, zweten, leren, elkaar motiveren en vooral veel plezier hebben! Dat is Ouder en Kind Bootcamp.

Bij de bootcamp is het belangrijk om samen te werken en goed te communiceren. Door je kind als extra gewicht te gebruiken of hem/haar op je rug te nemen, leer je beiden je grenzen te verleggen en te ontdekken wat je allemaal kunt.

De bootcamp is vanaf 4 jaar. Klik hier voor meer informatie.

Wanneer?

De ouder en kind obstaclerun training wordt om de week op zaterdag gegeven van 08:45 tot 09:45 uur. De ouder en kind bootcamp is elke zondag van 08:45 to 09:45 uur. Beide trainingen worden gegeven door een ervaren trainer van Outdoor Valley Sports.

Let op: zowel de ouder als het kind moeten aangemeld worden d.m.v. een abonnementstrippenkaart of schaf een losse les aan via het rooster. Heb je vragen over de ouder en kind trainingen? Neem dan contact op met clubs@outdoorvalley.nl