Ouder & Kind trainingen

Buiten trainen samen met je kind!
Ouder & Kind trainingen
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs Vanaf € 15 per training, per koppel
Personen 2-20
Duur 1 uur

Willen jullie tijd met het gezin doorbrengen en tegelijkertijd werken aan je conditie in de buitenlucht?  Maak dan kennis met de Ouder & Kind trainingen bij Outdoor Valley Fitness.

Er zijn meerdere trainingen waar je uit kunt kiezen. Doe samen mee met de Ouder en kind Yoga, Obstacle Training of Bootcamp. Tijdens de trainingen staan samenwerken, communicatie, grenzen verleggen en vooral plezier hebben centraal!

Goed om te weten:
  • Vanaf 4 jaar
  • Gegarandeerd plezier
  • Verbetering van de band tussen ouder & kind

Ouder & Kind Yoga

Versterk jullie emotionele en fysieke band op een unieke manier. Tijdens de Ouder en kind yoga zul de band met je kind versterken en/ of herstellen.

De Yoga is vanaf 4 jaar. Klik hier voor meer informatie.

Ouder & Kind Obstacle Training

Zijn jullie stoer genoeg voor modder, obstakels, uitdaging en fun? Leer hoe je als ouder en kind samen de obstakels in het survivalbos overwint.

De Obstacle Training is vanaf 6 jaar. Klik hier voor meer informatie.

Ouder & Kind Bootcamp

Doe samen oefeningen, overwin challenges en leg een parcours af. Tijdens de Ouder en kind Bootcamp gaan jullie samenwerken, zweten, leren en vooral veel plezier hebben.

De bootcamp is vanaf 4 jaar. Klik hier voor meer informatie.

Rooster

Bekijk hier rooster en meld je aan voor meld je aan voor de training/vraag een proefles aan.

Let op: zowel de ouder als het kind moeten aangemeld worden. Heb je vragen over het kindaccount? Neem dan contact op met clubs@outdoorvalley.nl