Vandaag bereikbaar tot 18:00
Vragen? Bel ons op 010-5221380
  • Buiten
  • Plezier
  • Flexibiliteit
Buitensportclub
Buitenspelen in de achtertuin van Rotterdam!
Buitensportclub

Hou jij van buitenspelen, maar heb je jouw eigen buurt nu wel gezien? Kom dan naar de buitensportclub Outdoor Valley! Wij tillen het buitenspelen naar een hoger niveau. Boogschieten, steppen, suppen, survivalen, bij deze club nemen we je mee op avontuur!

Voor alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar hebben wij het Buitensportabonnement. Wekelijks staat er een nieuwe avontuurlijke training op het programma. De ene week hang je in de touwen in het survivalbos en de andere week peddel je door het water in een kano. Zin om twee keer per week naar buiten te gaan? Ook dat kan! De trainingsgroepen worden ingericht op leeftijd en de trainingen vinden iedere week op hetzelfde tijdstip plaats.

Het abonnement voor de buitensportclub Outdoor Valley is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. Wil je liever meer flexibiliteit? Dan kun je ook losse lessen boeken. Dit kan alleen als er een plek beschikbaar is. Kom jij buitenspelen?

Slinger jij liever wekelijks in de touwen of zoek je de hoogte op? Kijk dan eens bij Adventure Club Outdoor Valley of Klimclub Monte Cervino. Voor een kinderfeestje kun je terecht bij Outdoor Valley.

Heb je vragen over de Buitensportclub?
Neem contact op met Dana.
Neem contact op