Klimclub Monte Cervino

Maak van klimmen jouw sport!
Klimclub Monte Cervino
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs Vanaf € 36.50 per maand
Duur 1, 2 of 3 keer per week 1 uur en 15 minuten

Maak van klimmen jouw sport bij de Klimclub! Train elke week binnen of buiten onder leiding van een vaste instructeur.

Wil je gaan klimmen in Rotterdam en lijkt het je leuk om dit iedere week te komen doen bij Outdoor Valley? Word lid van onze Klimclub! Elke week train je onder leiding van ervaren instructeurs in klimcentrum Monte Cervino. Je kunt zowel binnen als buiten klimmen. Voor beginners tot gevorderden en voor iedere leeftijd is er een geschikte training.

Klimclub Monte Cervino heeft 3 soorten groepen:

  • Klimclub junior + jeugd: 9 t/m 17 jaar
  • Klimclub selectie: 9 t/m 25 jaar
  • Klimclub jongvolwassene: 16 t/m 25 jaar
In het kort
  • Binnen en buiten klimmen
  • Voor beginners en gevorderden
  • Van 9 t/m 25 jaar

De klimclub

Klimclub Monte Cervino is dé klimclub voor kinderen vanaf 9 jaar die willen trainen voor hun plezier of voor de wedstrijdsport. Sportklimmen is een veelzijdige sport. Je puzzelt in je hoofd hoe je een route moet oplossen en daarna klimmen. Routes worden ingedeeld op moeilijkheidsgraad. Die moeilijkheid wordt bepaald door de grootte van de grepen, de afstand, de mate van overhang van de klimwand en hoe continu de route is.

Maar er is meer dan dat, klimmen is namelijk niet puur fysiek. Vaak is het niet meteen duidelijk wat de makkelijkste manier is om een route te klimmen. Het zoeken naar de juiste oplossing, het vinden van de voor jou beste methode maakt dat klimmen ook veel van je hoofd vraagt. Onder leiding van een ervaren trainer verbeter jij wekelijks jouw kracht en uithoudingsvermogen.

Wil jij een keer meetrainen? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles.

Lid worden

Lijkt het jou leuk om lid te worden van Klimclub Monte Cervino? Dan moet je eerst de beginnerscursus behalen. In deze cursus maak je kennis met de klimsport en leer je de basisvaardigheden van het klimmen, zekeren en knopen. Als je de cursus succesvol hebt afgerond, kun je zelfstandig klimmen en zekeren onder leiding van onze trainers. De kosten voor deze cursus is € 84,95 voor 5 lessen van 75 minuten.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden voor de beginnerscursus klimmen jeugd.

COMBINEER JOUW ABONNEMENT

Lijkt het jou leuk om ook bij een andere club van Outdoor Valley Sports te trainen? Dat kan! Bij Outdoor Valley Sports kun je alle kidsclubs met elkaar combineren. Kies het abonnement dat het beste bij jou past en geniet van de verschillende mogelijkheden die Outdoor Valley te bieden heeft.

Bekijk hier alle abonnement opties.