Paasbootcamp en Brunch

Paasbootcamp en Brunch
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs Vanaf € 3.50 p.p.
Duur 10:30 - 11:30 uur

Naast al die lekkere chocolade-eitjes tijdens Pasen is het ook tijd voor beweging! Combineer bij Outdoor Valley een sportieve Paasbootcamp met een gezellige brunch. Iedereen is welkom! Neem je ouders, kinderen, buren, vrienden en familie mee!

Je start op Eerste Paasdag eerst met een sportieve bootcamp. Achteraf staat er een kopje koffie of thee klaar met een lekker stukje Paasstol of kies voor de uitgebreide gezellige Paasbrunch. Van al dat sporten krijg je immers trek. De Paasbrunch wordt verzorgd door Restaurant de Berghut, in het vernieuwede restaurant kun je samen lekker nagenieten met goed eten.

Programma zondag 17 april
10:30 uur – 11:30 uur  Bootcamp
11:30 uur – 12:00 uur  Gratis kopje koffie of thee en Paasstol / mogelijkheid voor douchen en omkleden
11:30 uur – 14:00 uur  Sluit aan bij de Paasbrunch van Restaurant de Berghut

Goed om te weten:
  • Voor alle leeftijden
  • Eerste Paasdag - zondag 17 april 2022

Prijzen en aanmelden

Aanmelden voor de Paasbootcamp en/of de Paasbrunch doe je via de online ticketshop. Hier kan je naast een kaartje voor de bootcamp ook direct een plekje voor de Paasbrunch bemachtigen.

Prijzen Paasbootcamp:
Tickets bootcamp: €3,50

Prijzen Paasbrunch:
13 jaar en ouder: €28,50
5 t/m 12 jaar: 14,50
0 t/m 5 jaar: gratis

Om deel te nemen aan de bootcamp hoef je geen lid te zijn van Outdoor Valley Sports, wel dien je van te voren een ticket aan te schaffen.

Paasbrunch Restaurant de Berghut

Brunchen met Pasen is de perfecte activiteit voor de hele familie. Bij aankomst verwelkomen wij , je op feestelijke wijze met een welkomstdrankje. Tijdens de heerlijke paasbrunch van de Berghut kun je genieten van een heerlijk en uitgebreid buffet.

Zo hebben wij voor jou onder andere keuze uit koude en warme gerechten, verschillende soorten vis-, vlees- en vegetarische gerechten, salades en diverse luxe broodsoorten met vers beleg. Inclusief koffie, thee, melk en verschillende soorten vruchtensappen.

Aan het einde van de brunch, kan je nagenieten met het dessertbuffet. Diverse soorten zoete lekkernijen, taartjes en ijs. Zo wordt er aan iedereen gedacht en is er dus voor ieder wat wils!

De kinderen kunnen genieten van een kids buddybuffet!