Klimcentrum Monte Cervino

Klimcentrum Monte Cervino
Dana
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs Vanaf € 13.00 per persoon

Wil jij klimmen op de Monte Cervino en niet naar Zwitserland rijden? Dan heb je geluk! In Bergschenhoek staat een replica van de Monte Cervino. Ontdek dit klimcentrum en boek vandaag nog je tickets.

Sportklimmen

Sportklimmen is een van de snelstgroeiende recreatieve activiteiten in de wereld. Eén van de redenen hiervoor is het bestaan van de kunstmatige klimwand. Klimcentra zoals Monte Cervino bieden nieuwe klimmers een veilige en gecontroleerde omgeving om snel de nodige technieken te leren – zekeren, touwtechniek, materiaalkennis en klimbewegingen. En voor gevorderde klimmers is het dé manier om bezig te kunnen zijn met klimmen zonder daarvoor honderden kilometers te hoeven reizen.

Sportklimmen is, met gebruik van je hele lichaam, maar met name je handen en voeten, een stijl obstakel, zoals een klimmuur, een boulder of rotswand beklimmen. Te beoefenen puur voor de lol of als serieuze sport. Klimmen is niet moeilijk om te leren. Het is wel een bezigheid waar je je hoofd bij moet houden. Er is altijd een kans op een gevaarlijke situatie waarbij het van groot belang is om verantwoordelijkheid te kunnen nemen en vaardig te zijn. In onze klimcursussen leer je hoe je veilig moet klimmen. Je leert omgaan met klimmateriaal zoals touw, gordels, carabiners, tubers, etc. Goed kunnen omgaan met dit materiaal is een voorwaarde die wij serieus nemen… omdat het een voorwaarde is voor veel klimplezier! Er wacht een team van deskundige kliminstructeurs op u bij Monte Cervino. Kom eens langs, gewoon om te kijken, of schrijf je gelijk in voor een introductiecursus klimmen en daag jezelf uit!

Tickets

Via deze website kunnen de toegangstickets worden aangeschaft. Alleen met een geldig ticket kan er tijdens het gekozen tijdsvak geklommen worden. Voor meer informatie bezoek je de website van de Monte Cervino. Of ga direct naar de Aangepaste voorwaarden toe.

Op deze pagina vind je:

 • Het rooster met tijdblokken voor het klimmen bij Monte Cervino. Via dit rooster kun je direct jouw klimblok boeken!
 • Een overzicht van de rittenkaarten en abonnementen
 • Een overzicht van klimcursussen

 

Klik hier om naar de website te gaan van Monte Cervino!

Goed om te weten:
 • Binnen klimmen in tijdsblokken vanaf 2,5 uur
 • Buiten onbeperkt klimmen
 • Klimmen met aangepaste regels (zie www.montecervino.nl)
 • Vooraf aanmelden verplicht

Rooster klimcentrum Monte Cervino

In onderstaand rooster kun je je aanmelden om te klimmen. Klik daarvoor op het blok met de door jou gewenste datum en tijd.

Abonnementen en Rittenkaarten

Heb je nog geen account bij ons? Klik dan hier om je rittenkaart of abonnement aan te schaffen!

Heb jij al een account? Schaf jouw rittenkaart of abonnement dan hier aan!

 

 • 10-rittenkaart € 110,-
  Met deze strippenkaart kun je 10 keer komen klimmen. Je kunt zelf kiezen of je binnen of buiten wilt klimmen. Schaf je 10-rittenkaart aan!
 • Abonnement € 56,50 p.m. (na 3 maanden maandelijks opzegbaar)
  Met dit abonnement kun je onbeperkt binnen en buiten klimmen. Na drie maanden wordt het abonnement automatisch verlengd met een maand. Boek hier jouw abonnement.
 • Jaarkaart € 595,-
  Met deze kaart kun je onbeperkt binnen en buiten klimmen gedurende één jaar. Na één jaar wordt het abonnement automatisch beëindigd. Schaf hier je jaarkaart aan.

 

Cursussen

Introductieles
Maak kennis met de schitterende klimsport. Speciaal voor degenen die het wel eens willen proberen of twijfelen, ervaar het en reserveer een introductieles klimmen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Om een les te boeken check je onderstaand rooster, klik op de gewenste datum en boek jouw les!

Kosten: €25,00
Duur: 1,5 uur

Indoor toprope cursus
Wil jij zelfstandig klimmen, maar mis je de ervaring? Dan is deze cursus wat voor jou! Je leert wat sportklimmen is, wordt vertrouwd met het materiaal, gaat aan de slag met het maken van de achtknoop en leert toprope zekeren. Schrijf je hier in!

Kosten: €99,00
Duur: 3 weken achter elkaar 2,5 uur
Start data: Woensdag 16 september, zaterdag 10 oktober en zaterdag 14 november (check de tijden in het rooster hieronder)

Voorklimcursus
De Voorklimcursus is bedoeld voor mensen (vanaf 16 jaar) die ook graag eens binnen, of buiten op de Monte Cervino, zouden willen voorklimmen. Schrijf je hier in!

Kosten: €146,00
Duur: 3 zaterdag van 3,5 uur
Start data: Elke eerste zaterdag van de maand van 9:30 tot 13:00 uur

Cursusrooster klimcentrum Monte Cervino

In onderstaand rooster vind je een overzicht van de geplande cursussen in klimcentrum Monte Cervino.