Buitenbikkelclub

Buitenbikkelclub
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs Vanaf € 9.50 Per week
Personen Voor kinderen van 8 t/m 14 jaar

De buitenbikkelclub is dé buitensportclub voor kinderen met een beperking óf kinderen die niet mee kunnen komen in een reguliere groep. Elke week trainen de kinderen in groepsverband met een vaste instructeur in en om Outdoor Valley, met elke week een andere buitensport activiteit. Er wordt gewerkt aan conditie, kracht, weerbaarheid en motorische ontwikkeling. Denk aan o.a. boogschieten, kanovaren en survivallen. Iedere week een nieuw avontuur! Hierin wordt er rekening gehouden met de uitdagingen en mogelijkheden van de deelnemende kinderen. We werken met kleine groepen, om goede begeleiding te kunnen waarborgen.

Aanmelden gaat in samenspraak met de organisatie SportMEE. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 010 522 13 80 of clubs@outdoorvalley.nl. 

Goed om te weten:
 • Vanaf 8 jaar
 • Geen inschrijfgeld
 • Ervaren begeleiders
 • Plezier en bewegen gegarandeerd
 • Elke vrijdag van 16:00 tot 17:00 uur

De buitenbikkelclub

Op vrijdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur is er een gegarandeerd uur vol beweging, buitenlucht en plezier! Onder begeleiding van ervaren instructeurs staat er elke week een nieuw avontuur op het programma, zoals klimmen in de klimberg, kanoën, tuben en ravotten in het survivalbos. Wij zorgen voor het ultieme buitenavontuur waar iedereen aan mee kan doen!

 

Lid worden

Voor de buitenbikkelclub heb je de keuze uit een abonnement of een strippenkaart.

 • Buitenbikkelclub abonnement (€37,50 per maand)
  Eén keer per week deelnemen aan de trainingen van de buitenbikkelclub. Maandelijks opzegbaar mits opgezegd vòòr de 26e van de maand.
 • Buitenbikkelclub strippenkaart (€110,00 per 3 maanden)
  Twaalf strippen met een geldigheidsduur van 4 maanden. Ofwel, sporten wanneer het jou uitkomt!

Neem contact met ons op voor meer informatie over de buitenbikkelclub.