De Wintersportclub voor kids

22 augustus 2023
De Wintersportclub voor kids

Vanaf 1 oktober gaat de wintersportclub opnieuw van start. Bij de Wintersportclub van Outdoor Valley hoef je geen keuze te maken tussen skiën of snowboarden. Je hoeft niet maandenlang te wachten op die langverwachte wintersportvakantie en je hoeft al helemaal niet tot de zomer te wachten. Je kunt het hele jaar door buiten actief zijn!

De Wintersportclub van Outdoor Valley is bedoeld voor kinderen van 7 tot 17 jaar. Er zijn wekelijkse trainingen gedurende het hele jaar, onder leiding van een vaste instructeur. De groepen worden ingedeeld op basis van leeftijd en vaardigheidsniveau. In opeenvolgende blokken van enkele weken wordt er afgewisseld tussen skiën en snowboarden. Hierdoor krijgen de kinderen de kans om beide disciplines goed onder de knie te krijgen. Tijdens de zomermaanden worden de wintertrainingen ingewisseld voor diverse buitenactiviteiten, zoals kanoën en survival.

Elke zondagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur vindt de training van de Wintersportclub plaats. Tijdens het winterseizoen (september tot mei) zijn we te vinden op de skiberg van Outdoor Valley.

Interesse? Boek een GRATIS proefles!