Welkom bij Survivalrun Sport Outdoor Valley

Welkom bij Survivalrun Sport Outdoor Valley

Hey buitensporter! Welkom bij Survivalrun Sport Outdoor Valley. Wij verwerken op dit moment je lidmaatschap. Je ontvangt hier per e-mail bericht van. Zorg dat je je account in het ledenportaal direct activeert. Zo kun je altijd bij je gegevens en het actuele rooster, ben je op de hoogte van alle nieuwtjes en kun je jezelf aanmelden voor de trainingsblokken.

Haal alles uit je abonnement en ontdek wat er nog meer te doen is bij Outdoor Valley Sports. Hieronder alvast wat informatie die je vast leuk vindt om te lezen.

Outdoor Valley Outfit

Als welkomstcadeau voor je lidmaatschap bij de Survivalrun Sport club ontvang je een mooie en vooral praktische Outdoor Valley Sporttight. Maak je outfit compleet met een sportshirt, hoody of survivalschoenen. Een tof vrijetijdsshirt, een buff of een bidon behoren ook tot de mogelijkheden. Je vindt het complete assortiment in onze webshop.

Outdoor Valley Fitness

Wist je dat je met het OVF  Plus onbeperkt abonnement onbeperkt zelfstandig kunt survivallen EN alle groepslessen van Outdoor Valley Fitness kunt volgen? Zo kun je wekelijks deelnemen aan de Survivalrun Techniek-training en de Survival Fit. Maar ook de bootcamp, yoga, conditietraining, kettlebell, boksfit, kajak fitness, outdoor spinning en obstacle training behoren tot de mogelijkheden. Stuk voor stuk trainingen die bijdragen aan je algehele conditie om met gemak die survivalrun te lopen! Een proefles is altijd gratis.

Restaurant de Berghut

Het ruime terras van Restaurant de Berghut is een heerlijke plek om na een sportieve training neer te strijken voor een koud drankje. Als lid ontvang je 10% korting op je bestelling! Een theetje, een koud biertje, een Valley Burger of de Pulled Pork. Aan jou de keuze.

Het terras en restaurant zijn zeven dagen per week geopend van 09:00 uur tot 17:30 uur. Op woensdag tot 22:00 uur. Dineren en borrelen kan van donderdag tot en met zondag tussen 17:00 uur en 21:00 uur. Reserveren voor het diner kan via 010-522 13 80. Het menu bekijk je hier.

Ouder-en-Kind Trainingen

Willen jullie tijd met het gezin doorbrengen en tegelijkertijd werken aan je conditie in de buitenlucht? Je kunt bij Outdoor Valley Sports ook samen met je kids trainen. Wekelijks is er een ouder en kind training. De ene keer is dit bootcamp. De andere keer een obstacle training. Een proefles is altijd gratis. Kom het dus vooral een keer uitproberen.

Tijdens de trainingen op zaterdag en zondag zijn er ook trainingen voor de kinderen van Klimclub Monte Cervino, Adventure Club Outdoor Valley en Buitensport Club Outdoor Valley.