Welkom bij Klimclub Monte Cervino

Welkom bij Klimclub Monte Cervino

Hey avonturier! Welkom bij Klimclub Monte Cervino. Wij verwerken op dit moment je lidmaatschap. Je ontvangt hier per e-mail bericht van. Zorg dat je je account in het ledenportaal direct activeert. Zo kun je altijd bij je gegevens en het actuele rooster, ben je op de hoogte van alle nieuwtjes en kun je jezelf aanmelden voor de trainingsblokken.

Haal alles uit je abonnement en ontdek wat er nog meer te doen is bij Outdoor Valley Sports. Hieronder alvast wat informatie die je vast leuk vindt om te lezen.

Outdoor Valley Outfit

Als welkomstcadeau voor je lidmaatschap bij de Klimclub ontvang je een klimclub t-shirt. Maak je outfit compleet met een sporttight, hoody of survivalschoenen. Een tof vrijetijdsshirt, een buff of een bidon behoren ook tot de mogelijkheden. Je vindt het complete assortiment in onze webshop.

Combi-abonnement met de Adventure Club

Wist je dat je ook een combi-abonnement kunt afsluiten? Met het combi-abonnement heb je dubbel zo veel pret! Je traint twee of drie keer in de week bij de Adventure Club en de Klimclub Monte Cervino. De ene training slinger je met de Adventure Club door het survivalbos. De andere training klim je de tofste routes in klimcentrum Monte Cervino. Hoe gaaf is dat? Vraag naar de mogelijkheden via clubs@outdoorvalley.nl.

Ouder en Kind trainingen

Willen jullie tijd met het gezin doorbrengen en tegelijkertijd werken aan je conditie in de buitenlucht? Je kunt bij Outdoor Valley Sports ook samen met papa, mama, opa, oma, oom, tante, buurman, buurvrouw etc. trainen. Wekelijks is er een ouder en kind training. De ene keer is dit bootcamp. De andere keer een obstacle training. Een proefles is altijd gratis. Kom het dus vooral een keer uitproberen.

Outdoor Kampen

Lijkt het jou leuk om samen met leeftijdsgenoten een week lang buiten te spelen? Wil je een heerlijk weekje zonder ouders op avontuur? Schrijf je dan in voor het outdoor zomer- en herfstkamp van Outdoor Valley!

Een week vol avontuur beleef je tijdens het Outdoor Kamp. In de zomer-, mei- en herfstvakantie kunnen kinderen tussen de 8 en 18 jaar bij Outdoor Valley op Outdoor Kamp. Het kamp is er met en zonder overnachting en zit vol te gekke activiteiten zoals boogschieten, vlotbouwen, survivallen en nog heel veel meer.

Fitte papa's en mama's

Ook voor de papa’s en mama’s is er genoeg te doen bij Outdoor Valley. Terwijl de kids op pad zijn met hun trainer kunnen zij zich ook in het zweet werken. In de weekenden zijn trainingen voor volwassenen namelijk vaak gelijktijdig met de trainingen van de kids. Bij Outdoor Valley Fitness kunnen de papa’s en mama’s gevarieerd, met plezier en uitdagend trainen in de buitenlucht.

We bieden verschillende outdoor groepstrainingen aan, waarbij zij onder begeleiding van een enthousiaste en ervaren trainer aan de slag gaan. Onze trainers zijn specialisten in hun tak van sport zodat de deelnemers altijd verzekerd zijn van optimale trainingen met deskundige tips en adviezen! Hebben papa en mama geen of weinig sportervaring? Dat is geen probleem! Ons programma is zo gemaakt dat zowel de beginnende als de ervaren sporter een uitdagende training krijgt.

Liever zelfstandig trainen? Kijk dan eens bij de Survivalrun Sport Club Outdoor Valley. Hier kun je 7 dagen in de week zelfstandig trainen in het survivalbos.