Vóór 1 mei ontvang je een gratis FINISHER-shirt!

01 maart 2023
Vóór 1 mei ontvang je een gratis FINISHER-shirt!

Markeer de datum zondag 14 mei 2023 in jouw agenda!

Beste vrienden, familie, sportpartners en gezinnen, het is weer tijd om jezelf voor te bereiden op een onvergetelijke uitdaging! Markeer de datum – zondag 14 mei 2023 – wanneer de Outdoor Valley Obstacle Run van start gaat met nieuwe hindernissen en nog meer avontuur, na een succesvolle editie in oktober 2022.

Of je nu alleen gaat of met vrienden, collega’s of familie, er is voor iedereen een geschikte route. Kies uit de 3 kilometer route die speciaal is ontworpen voor kinderen en ouders, of de 6 kilometer vol obstakels voor wie op zoek is naar een echte uitdaging. Voor gezinnen met kinderen is er zelfs een speciale familie-editie beschikbaar op de 6 kilometer.

Na afloop van de run kun je ontspannen op het gezellige terrein van Outdoor Valley en genieten van een hapje en drankje terwijl je de uitdaging bespreekt. En omdat het 14 mei Moederdag is, zorgen wij voor een extra verrassing voor alle moeders. Zet deze datum dus snel in je agenda en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring.

Bekijk onze verschillende ticketfases en prijzen hier. We werken met verschillende ticketfases en als je in de eerste drie fases je ticket koopt, ontvang je een gratis finisher-shirt. Na 30 april is het namelijk niet meer mogelijk om extra shirts te bestellen. Dus wees er snel bij!

Doe mee aan de Family Run of de Obstacle Run. Wat wordt jouw uitdaging?