Zelfstandige Survivalrun training

Zelfstandige Survivalrun training
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs Vanaf € 28.75 per maand
Personen 2
Duur Onbeperkt

De techniek heb je onder controle en je wilt op jouw eigen tijden trainen. De trainer heeft jou beoordeeld en jij bent vaardig genoeg om zelfstandig te trainen voor de survivalrun sport in ons survivalbos.

Samen met jouw maatje verzin je jouw eigen training. Je begint met een goede warming-up, eerst een stukje hardlopen en dan het bos in om jouw spieren op te warmen. Zodra je warm bent ga je gericht aan het werk. Je traint voor een wedstrijd of gewoon voor de fun en kan jouw favoriete hindernissen beoefenen. Dit allemaal op de tijden dat het voor jullie goed uit komt en de training duurt zo lang als jullie zelf willen.

Goed om te weten:
  • Geen begeleiding
  • Toetsing survivalrun vaardigheden verplicht
  • Trainen met minimaal 2 personen

Wanneer zelfstandig trainen?

Wil jij graag de survivalrun sport beoefenen, maar heb je geen tijd om op vaste tijden te komen trainen? Dan is dit echt iets voor jou! Wij bieden jou een professioneel survivalrun bos vol met uitdagende hindernissen, zoals diverse swing-overs, apenhang, monikeybars, stormmuren, daknet en meer! Ben je nieuwsgierig naar ons survivalrun bos? Kom dan eens een kijkje nemen tijdens een proefles van de survivalrun techniek training.

Wanneer kan je zelfstandig trainen?

Je kan niet zomaar zelfstandig in ons survivalrun bos komen trainen.  Wanneer je lid wilt worden moet je eerst een aantal stappen doorlopen:

  1. Je bent als ‘vaardig’ getoetst door één van onze trainers. Dit doe je tijdens de survivalrun Techniektraining, welke je minimaal een maand dient te volgen. Dit kan via het SSOV introductie abonnement. Met dit abonnement kan je voor €28,75 één maand meedoen met deze training. Wanneer de trainer je na een maand ‘vaardig’ genoeg toetst, kan je lid worden van de Survivalrun Sport Outdoor Valley (SSOV).
  2. Daarna dien je in  het bezit te zijn van het juiste abonnement. Je kan alleen zelfstandig trainen met één van onze SSOV abonnementen of het OVF-Plus onbeperkt abonnement.
  3. Je dient jezelf aan te melden bij de SBN. Met het lidmaatschapsnummer wat je krijgt via de SBN kunnen wij een trainingsbandje voor je maken. Dit trainingsbandje dien je ten alle tijden te dragen tijdens jouw zelfstandige training in het survivalrun bos.

Heb je deze stappen doorlopen, dan kan je starten met trainen. Let op! Het is verplicht op in tweetallen te trainen i.v.m. jouw eigen veiligheid.

Aan de slag!

Is dit iets voor jou en wil jij starten om onbeperkt zelfstandig in het survivalrun bos van Outdoor Valley te komen trainen? Vraag dan nu een gratis proefles survivalrun techniek training aan!

Mee als introducé?
Dat kan! Een SSOV lid mag een introducé meenemen tijdens zijn/haar zelfstandige training. Voor €11,25 mag een niet-lid gebruik maken van het Survivalbos. Maar dit kan dus alleen onder begeleiding van een lid van Survival Sport Outdoor Valley. Max 2 introducés per lid. Een introduces bandje kan aangeschaft worden bij de receptie van Outdoor Valley.