Talentenmiddag RS skiteam

Altijd al wedstrijden willen skiën? Schrijf je nu in voor de talentenmiddag van het RS Skiteam!
Talentenmiddag RS skiteam
Dana
Onze medewerkers staan voor je klaar

Heb jij altijd al eens aan skiwedstrijden mee willen doen, maar voelt het als een ‘ver van je bed show?’ Dan is dit jouw kans! Doe mee met de talentenmiddag van het RS-Skiteam en wie weet ski jij straks jouw eerste wedstrijd!

Om deel te mogen nemen aan een proeftraining dien je minimaal 6 jaar oud te zijn en grof-parallel korte bochten te kunnen skiën. Bij Outdoor Valley Wintersport en in Oostenrijk staat dat gelijk aan niveau ‘rood’.

Goed om te weten:
  • Vanaf 6 jaar
  • Woensdag 13 december 2023
  • van 14:45 tot 17:30 uur
  • Ervaring verplicht! Grof-parallel korte bochten

Wat is de talentenmiddag van het RS Skiteam?

Droom jij ervan om vaker op de ski’s te staan dan 1x per jaar en ook nog mee te doen aan wedstrijden? Dan is deze talentenmiddag iets voor jou!

Om deel te mogen nemen aan een proeftraining dien je minimaal 6 jaar oud te zijn en grof-parallel korte bochten te kunnen skiën.  Dit staat gelijk aan niveau ‘rood’.

Weet jij zeker dat je hieraan voldoet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens de talentenmiddag van het RS Skiteam ga je samen met de trainer de skibaan op en testen we jouw skills. Scoor jij goed op alle testen? Dan wordt je uitgenodigd voor een proeftraining bij het RS-Skiteam. Is het handig om nog wat skills te verbeteren? Dan kan je deelnemen aan een proefles bij de Wintersportclub.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

14:45 – 15:00 Ontvangst en omkleden
15:00 – 15:30 Kennismaking met het RS-Skiteam
15:30 – 16:00 Kennismaken met de skibaan
16:00 – 17:00 Skiën o.l.v. de trainer
17:00 – 17:30 Afsluiten

Zorg dat je op tijd aanwezig bent en klaar staat in je ski outfit, zodat we na de kennismaking direct van start kunnen gaan. Heb jij geen eigen ski materiaal? Dan kan je deze op locatie huren. Let op, hier worden onze reguliere kosten voor in rekening gebracht.

Nieuwsgierig geworden naar het RS Skiteam? Schrijf je hier in.