Wintersport Club

Wintersport Club
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs Vanaf € 28.00 per maand
Personen Vanaf 7 jaar
Duur 1 keer per week

Bij de Wintersportclub van Outdoor Valley hoef je niet te kiezen tussen skiën of snowboarden. Je hoeft je niet voor te bereiden op de wintersportvakantie waar je al een jaar naar uitkijkt en je hoeft er zeker niet de hele zomer op te wachten. Je bent gewoon het hele jaar buiten aan het sporten!

De Wintersportclub van Outdoor Valley is voor kinderen van 7 tot en met 17 jaar. De wekelijkse trainingen worden het hele jaar rond gegeven door een vaste instructeur. De groepen worden ingedeeld op leeftijd en niveau. In blokken van meerdere weken wordt er afwisselend geskied en gesnowboard. De kinderen leren beide sporten goed beheersen. In de zomermaanden worden de winterse trainingen verruild voor verschillende buitensporten zoals kanovaren en survivallen.

Goed om te weten:
  • Skiën en snowboarden
  • Hele jaar door
  • Vanaf 7 jaar
  • Minimaal zelfstandig kunnen skiën

De training

Elke zondagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur vindt de training van de Wintersport Club plaats tijdens het winterseizoen, dat loopt van september tot en met mei. De training wordt geleid door ervaren ski- en snowboardinstructeurs die je wekelijks nieuwe uitdagingen en technieken bijbrengen. Tijdens verschillende periodes wordt er afgewisseld tussen skiën en snowboarden, zodat je beide sporten goed onder de knie krijgt.

Vanaf mei gaat het winterseizoen over in het zomerseizoen. Gedurende het zomerseizoen worden de trainingen afgewisseld met diverse leuke buitensportactiviteiten zoals tuben, survivallen en kanovaren.

Aanmelden

Een lidmaatschap voor de Wintersportclub vereist zelfstandige liftvaardigheid, beheersing van bochten op de hoofdpiste en is vanaf 7 jaar. Je moet eerst een proefles volgen of een cursus doen bij Outdoor Valley Wintersport voordat je een abonnement afsluit.

Wanneer je na de proefles lid wilt worden van de Wintersportclub kun je kiezen tussen 2 verschillende abonnementen:

  • Wintersport Club seizoens-abonnement vanaf €28,00 p.m.*
  • Wintersport Club jaarabonnement vanaf €42,50 p.m.

* Het seizoens-abonnement is een contract van 12 maanden en biedt toegang tot de ski- en snowboardtrainingen van de Wintersportclub gedurende het winterseizoen.

Is de Wintersportclub iets voor jou? Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles en doe volgende week gezellig mee! Twijfel je nog? Neem dan contact op met tim@outdoorvalley.nl

 

Rs Skiteam bergschenhoek

Word lid van RS Skiteam Bergschenhoek om je verder te ontwikkelen in het skiën. Het is het wedstrijdskiteam van Outdoor Valley Wintersport voor iedereen die van skiën als sport houdt. Je traint wekelijks op slalomskiën en het doel is om deel te nemen aan wedstrijden. Om lid te worden, moet je minstens 6 jaar oud zijn en grof-parallel korte bochten kunnen skiën op de skipiste in Bergschenhoek.

Klik hier voor meer informatie over het RS Skiteam Bergschenhoek

Abonnementen

Wanneer je lid wilt worden bij de Wintersportclub dien je eerst een proefles gevolgd te hebben. Klik hier om je aan te melden voor de proefles.

Het seizoens-abonnement geeft alleen toegang tot de ski- en snowboardtrainingen van de Wintersportclub gedurende het winterseizoen van 12 maanden en bieden we aan in twee vormen:
Wintersport Club seizoensabonnement excl. materiaal €28,00 p.m.
Wintersport Club seizoensabonnement incl. materiaal €39,50 p.m.

Met het jaarabonnement heb je recht op trainingen het gehele jaar door. Vanaf mei t/m augustus worden de ski en snowboard trainingen vervangen door buitensport activiteiten. We bieden dit abonnement in twee vormen aan:
Wintersport Club jaarabonnement excl. materiaal €42,50 p.m.
Wintersport Club jaarabonnement incl. materiaal €58,50 p.m.

Wil je de Wintersportclub combineren met een andere kids club? Kijk dan hier voor de verschillende abonnement mogelijkheden.