Wintersport Club

Wintersport Club
Dana
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs Vanaf € 28.00 per maand
Personen Vanaf 7 jaar
Duur 1 keer per week

Bij de Wintersportclub van Outdoor Valley hoef je niet te kiezen tussen skiën of snowboarden. Je hoeft je niet voor te bereiden op de wintersportvakantie waar je al een jaar naar uitkijkt en je hoeft er zeker niet de hele zomer op te wachten. Je bent gewoon het hele jaar buiten aan het sporten!

De Wintersportclub van Outdoor Valley is voor kinderen van 7 tot en met 17 jaar. De wekelijkse trainingen worden het hele jaar rond gegeven door een vaste instructeur. De groepen worden ingedeeld op leeftijd en niveau. In blokken van meerdere weken wordt er afwisselend geskied en gesnowboard. De kinderen leren beide sporten goed beheersen. In de zomermaanden worden de winterse trainingen verruild voor verschillende buitensporten zoals kanovaren en survivallen.

Goed om te weten:
  • Skiën en snowboarden
  • Hele jaar door
  • Vanaf 7 jaar
  • Minimaal zelfstandig kunnen skiën

De wintersportclub

Elke zondagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur vindt de training van de Wintersport Club plaats. Tijdens het winterseizoen (september tot mei) zijn we te vinden op de skiberg van Outdoor Valley. De training wordt geleid door ervaren ski- en snowboardinstructeurs die je wekelijks nieuwe uitdagingen en technieken bijbrengen. Er kan afgewisseld worden tussen skiën en snowboarden, zodat je beide sporten goed onder de knie krijgt.

Vanaf mei start het zomerseizoen. Gedurende het zomerseizoen worden de trainingen afgewisseld met diverse leuke buitensportactiviteiten zoals tuben, survivallen en kanovaren.

Lid worden

Om lid te worden van de Wintersportclub is zelfstandige liftvaardigheid en beheersing van bochten op de hoofdpiste verplicht. Na een proefles bepaald de trainer of je goed genoeg bent om lid te worden.

Wil je lid worden, dan kan je kiezen tussen 2 verschillende abonnementen:

  • Wintersport Club seizoens-abonnement vanaf €28,00 p.m. exclusief materiaalhuur*
  • Wintersport Club jaarabonnement vanaf €42,50 p.m. exclusief materiaalhuur

* Het seizoens-abonnement is een contract van 12 maanden en biedt toegang tot de ski- en snowboardtrainingen van de Wintersportclub gedurende het winterseizoen.

Is de wintersportclub iets voor jou? Boek je gratis proefles hier.

 

COMBINEER JOUW ABONNEMENT

Kan je niet kiezen tussen verschillende clubs van Outdoor Valley? Dat is geen probleem! Het is mogelijk om elke club met elkaar te combineren, zo train je 1x in de week bij de wintersportclub en 1x in de week bij één van de andere clubs.

Bekijk hier alle abonnement opties.

Liever op wedstrijd skiën? Check het RS-Skiteam hier