Buitensportclub

Buitensportclub
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs Vanaf € 9.50 per week
Duur 1 of 2 keer per week 1 uur en 15 minuten

Hou jij van buitenspelen en heb je zin in avontuur? Kom dan naar de buitensportclub Outdoor Valley! Wij tillen het buitenspelen naar een hoger niveau. Boogschieten, steppen, suppen, survivallen, bij deze club nemen we je mee op avontuur!

Voor alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar hebben wij het buitensport abonnement. Wekelijks staat er een nieuwe avontuurlijke training op het programma. De ene week hang je in de touwen in het survivalbos en de andere week peddel je door het water in een kano. Zin om twee keer per week naar buiten te gaan? Ook dat kan met het buitensportclub plus abonnement!

Goed om te weten:
  • Van 6 t/m 12 jaar
  • Geen inschrijfkosten
  • Gaat het hele jaar door
  • Maandelijks opzegbaar

De buitensportclub

Ben je toe aan wat meer avontuur en afwisseling dan spelen in je eigen achtertuin of op de speelplaats om de hoek? Dan nodigen we je uit om te komen buitensporten bij Outdoor Valley! Onze buitensportclub biedt elke week weer een andere spannende buitenactiviteit aan.

Van overleven in de wildernis tot glijden op de tubebaan, van verstoppertje spelen in het grote survivalbos tot het maken van een prachtige kano-tocht, wij zorgen voor het ultieme buitenspeel avontuur voor gevorderden! Kom wekelijks op avontuur of kom af en toe eens mee doen, net hoe het jou uitkomt!

 

Lid worden

Je kunt op 2 verschillende manieren deelnemen aan de lessen van de buitensportclub:

  • Losse lessen: je kan ten alle tijden een losse les aanschaffen. Kies jouw eigen moment uit in het rooster (onderaan deze pagina) en schrijf je in. Je zit dus nergens aan vast. Een losse les is €9,50 per keer.
  • Maandabonnement: je kunt kiezen uit een basic of plus abonnement, hiermee kan je 1 of 2 keer in de week deelnemen aan vaste lessen van de buitensportclub. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vind hier meer informatie over abonnementen

 

Combineer jouw abonnement

Lijkt het jou leuk om ook bij een andere club van Outdoor Valley Sports te trainen? Dat kan! Bij Outdoor Valley Sports kun je alle kidsclubs met elkaar combineren. Kies het abonnement dat het beste bij jou past en geniet van de verschillende mogelijkheden die Outdoor Valley te bieden heeft. Ook voor een kinderfeestje kun je terecht bij Outdoor Valley.

Wil jij sporten, maar lukt het jou niet goed om bij de reguliere groep aan te sluiten? Check dan hier of de buitenbikkelclub iets voor jou is!

Rooster

Klik op de gewenste dag en tijd en boek jouw les! Let op: de buitensportclub heeft geen proefles, maar je kan altijd een losse les boeken.