Adventure Club

Adventure Club
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs Vanaf € 33.75 per maand
Duur 1 of 2 keer per week 1 uur en 15 minuten

Kun jij wel tegen een stootje en ben je niet bang om vies te worden? Kom dan trainen bij de Adventure Club, de survivalsport club voor kinderen! Elke week train je in groepsverband met een vaste instructeur in het survivalbos. Met meer dan 100 hindernissen werk je aan je conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Survivalrunning leer je bij de Adventure Club!

Sporten voor kinderen van 6 tot en met 17 jaar.

  • Inimini’s: 6 en 7 jaar
  • Mini’s: 8 en 9 jaar
  • Junioren: 10 t/m 12 jaar
  • Jeugd: 13 t/m 17 jaar

Survivalrun bond Nederland (SBN)

De Adventure Club traint kinderen van alle leeftijden voor hun plezier of de wedstrijdsport. Wanneer jij er klaar voor bent kan je deelnemen aan de (recreatie) Survivalrun wedstrijden. Deze runs worden door heel Nederland georganiseerd en zijn een leuke uitdaging voor onze Adventure Club kids. Outdoor Valley heeft jaarlijks ook haar eigen Survivalrun!

Survivalrun Sport Outdoor Valley is aangesloten bij de Survivalrun Bond Nederland (SBN). Dit betekent dat onze hindernissen gecontroleerd en gekeurd worden door de Parcourscommissie van de SBN.

Om met de Adventure Club te morgen trainen in het survivalbos van Outdoor Valley is het verplicht om lid te worden van de Survivalrun Bond Nederland. Je bent dan verzekerd voor ongevallen die plaatsvinden tijdens reguliere survivalrun trainingen en wedstrijden georganiseerd onder auspiciën van de SBN. Ook ontvang je 3 x per jaar het bondsblad SUR5ALL. De kosten bedragen €20,00 per jaar. Inschrijven kan via www.survivalrunbond.nl

Combi-abonnement Klimclub

Ben jij al 9 jaar? Dan kun je ook kiezen voor een combinatie met de klimclub Monte Cervino. Je sport dan 2x per week waarvan 1x klimmen en 1x survivalrunning. Klik hier voor meer informatie.