Adventureclub

Voor echte survivalrunners!
Adventureclub
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs Vanaf € 36.50 per maand
Duur 1, 2 of 3 keer per week 1 uur en 15 minuten

Kun jij wel tegen een stootje en ben je niet bang om vies te worden? Kom dan trainen bij de Adventureclub, de survivalsport club voor kinderen! Elke week train je in groepsverband met een vaste trainer in het survivalbos. Met meer dan 100 hindernissen werk je aan je conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Survivalrunning leer je bij de Adventureclub!

Sporten voor kinderen van 6 tot en met 17 jaar.

  • Inimini’s: 6 en 7 jaar
  • Mini’s: 8 en 9 jaar
  • Junioren: 10 t/m 12 jaar
  • Jeugd: 13 t/m 17 jaar
  • Jongvolwassen: 16 t/m 25 jaar
Goed om te weten:
  • Vanaf 6 jaar
  • Gaat het gehele jaar door
  • Recreatie en wedstrijdsport
  • Minimaal in het bezit van zwemdiploma A

De adventureclub

De adventureclub is dé survivalrunclub voor kinderen van alle leeftijden die willen trainen voor hun plezier of voor de wedstrijdsport. Onder leiding van een ervaren trainer werk je aan verschillende thema’s, zoals knopen, kracht, conditie en techniek. Met de combinatie van stukjes rennen, het overwinnen van verschillende hindernissen en diverse spelelementen verbeter jij jouw kracht en uithoudingsvermogen.

Wanneer jij er klaar voor bent kan je deelnemen aan de (recreatie) survivalrun wedstrijden. Deze runs worden door heel Nederland georganiseerd en zijn een leuke uitdaging voor onze Adventureclub kids. Outdoor Valley heeft jaarlijks ook haar eigen survivalrun!

Wil jij een keer meetrainen? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles.

Lid worden

Wil jij lid worden van de adventureclub? Je kan kiezen voor één (basic), twee (plus) of drie (extra) keer per week trainen. Boek jouw abonnement hier.

Twijfel je nog? Ga dan eenmalig voor het introductie abonnement.

Survivalrun Bond Nederland (SBN)
Outdoor Valley is aangesloten bij de Survivalrun Bond Nederland (SBN). Dit betekent dat onze hindernissen gecontroleerd en gekeurd worden door de parcourscommissie van de SBN. Bij het adventureclub abonnement is het verplicht om lid te worden van de Survivalrun Bond Nederland. Je bent dan verzekerd voor eventuele ongevallen die plaatsvinden tijdens reguliere survivalrun trainingen en wedstrijden georganiseerd onder auspiciën van de SBN. Ook ontvang je 3 x per jaar het bondsblad SUR5ALL. De kosten bedragen €20,00 per jaar. Inschrijven kan via www.survivalrunbond.nl

Combineer jouw abonnement

Kan je niet kiezen tussen verschillende clubs van Outdoor Valley? Dat is geen probleem! Het is mogelijk om elke club met elkaar te combineren, zo train je 1x in de week bij de Adventureclub en 1x in de week bij één van de andere clubs.

Bekijk hier alle abonnement opties.