Voorbereidingstraining Survivalrun

Voorbereidingstraining Survivalrun
Dana
Vragen? Neem contact op met Dana
Prijs Vanaf € 15,00 p.p.
Personen Vanaf 1 persoon
Duur 2 uur

In het kader van ons 25 jarig bestaan pakken we dit jaar extra groot uit! Naast onze succesvolle Obstacle Run Silver Edition van afgelopen 26 mei, komen we in het najaar met een toffe Survivalrun. Zondag 13 oktober organiseert Outdoor Valley een spectaculaire Survivalrun door het Hoge Bergse Bos, onder toezicht van de Survivalrun Bond Nederland. De run staat in het teken hardlopen, techniek en het trotseren van vele uitdagende hindernissen. Het doel is om jouw polsbandje te behouden! Elke hindernis vormt een nieuwe uitdaging die je moét behalen. Ga jij de uitdaging aan?

Die uitdaging vergt natuurlijk een goede voorbereiding! Daarom hebben wij speciaal voor jou een reeks voorbereidingstrainingen in elkaar gezet, bestaande uit een parcourstraining en een survivalrun techniek training. Deze trainingen vullen elkaar perfect aan, waardoor jij goed voorbereid aan de start van de Outdoor valley Survivalrun staat!

 

 

Goed om te weten:
 • Vanaf 1 september
 • 6 zondagen achter elkaar
 • Vanaf 18 jaar
 • Meedoen kan al vanaf 1 training
 • Douches aanwezig op trainingslocatie
 • Onder begeleiding van professionele survivalrun trainers
Wat kan je verwachten?

De voorbereidingstraining is verdeeld in een uur parcourstraining en een uur survivalrun techniektraining. Tijdens de parcourstraining leer je hoe je een run maximaal kan benaderen. Veel hindernissen kort op elkaar, afgewisseld met rust in de vorm van hardlopen. Bij de survivalrun techniektraining ligt de focus op techniek. Hoe kan je de techniek optimaal benutten om zo min mogelijk kracht te verspillen en de run volledig uit te lopen? De perfecte combinatie dus ter voorbereiding van de Outdoor Valley Survivalrun!

Trainingsdata

Vanaf 1 september kan je iedere zondag van 9:45 tot 12:00 uur.

 • Zondag 1 september
 • Zondag 8 september
 • Zondag 15 september
 • Zondag 22 september
 • Zondag 29 september
 • Zondag 6 oktober

De trainingen vinden plaats bij Outdoor Valley. Outdoor Valley ligt aan de rand van het Hoge Bergse Bos, tussen Rotterdam en Den Haag. Tevens de plak waar de survivalrun 13 oktober zal gaan plaatsvinden. Tussen de twee trainingen zit een kwartier pauze van 10:45 tot 11:00 uur. De trainingen vinden deels plaats in ons trainingsbos, waar je meer dan 100 hindernissen vindt!

Kosten

De kosten voor de voorbereidingstrainingen bedragen €15,00 per training van 2 uur. Ga je voor alle zes de voorbereidingstrainingen? Dan ontvang je €15,00 korting op het totaalbedrag, of te wel één gratis training. Schrijf je vandaag nog in en sta 13 oktober vol vertrouwen aan de start van de Outdoor Valley Survivalrun!

Ouder- en kind voorbereidingstraining
Doe jij mee met de ouder en kind survivalrun en wil je je voorbereiden?
Dit kan 29 september van 12:30 uur tot 14:00 uur voor €7,50 p.p.!
Aanmelden? Klik hier!

Aanmelden voorbereidingstrainingZondag 1 september 2019Zondag 8 september 2019Zondag 15 september 2019Zondag 22 september 2019Zondag 29 september 2019Zondag 6 oktober 2019