Survivalclinic Joey Bakker

Survivalclinic Joey Bakker
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs € 15.00
Personen 8 - 15 personen
Duur 1,5 uur

Wil jij extra trainen tijdens de zomervakantie? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Op zondag 16 juli organiseert Outdoor Valley in samenwerking met meervoudig Nederlands kampioen, Joey Bakker een clinic survivalrunning.

Tijdens deze clinic leer je van Joey zelf hoe je de obstakels van survivalrunning het beste kunt overwinnen. Joey heeft jarenlange ervaring op het gebied van survivalrunning en heeft al meerdere keren bewezen dat hij tot de absolute top van Nederland behoort. Hij zal je dan ook voorzien van de beste tips en tricks om jouw techniek te verbeteren en je prestaties naar een hoger niveau te tillen.

 

Goed om te weten:
  • Gaat door bij minimaal 8 deelnemers
  • 10 t/m 18 jaar

Even voorstellen:

Vanuit mijn jeugd ben ik begonnen met Survivalrun. In april 2007 werd ik lid van de Survivalrun bond. Daarnaast ben ik in 2009 begonnen met recreanten runs en vanaf 2010 met de landelijke klassementen. In totaal ben ik viervoudig Nederlands kampioen en klassement winnaar en heb ik nog driemaal een podiumplaats behaald op het NK en driemaal in het eindklassement.

Doelen nastreven en daarmee het lichaam naar een hoger niveau tillen staat bij mij op nummer 1.

Wanneer?

De survivalrun clinic is op zondag 16 juli 2023. Deze clinic is opgedeeld in twee leeftijdsgroepen en duurt 1,5 uur. De eerste clinic is van 13:30 tot 15:00 uur en is bedoeld voor deelnemers tussen de 10 en 14 jaar oud. De tweede clinic vindt plaats van 15:30 tot 17:00 uur en is bedoeld voor deelnemers tussen de 15 en 18 jaar oud. De kosten voor de clinic bedragen €15,00 per persoon.

Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier.