PowerMama opbouwprogramma

Wil jij het sporten weer oppakken na jouw bevalling, maar is de stap naar onze reguliere trainingen te groot? Dan is dit 8-weekse programma het perfecte outdoor programma om jouw conditie weer op peil te krijgen!
PowerMama opbouwprogramma
Dana
Vragen? Neem contact op met Dana
Prijs Voor € 97,00 per 8 weken
Personen Vanaf 1 persoon
Duur 1 uur

Ben jij recent bevallen en sta je te trappelen om het buiten sporten weer op te pakken? De eerste stap is vaak lastig, je weet niet waar je goed aan doet. Om het jou wat makkelijker te maken starten wij samen met de PowerMama outdoor opbouwprogramma.

MamaCoach Elzelien neemt jou 8 weken mee tijdens de training op en rond ons terrein om jou te helpen actief te herstellen. Na deze 8 weken ben jij klaar om mee te doen aan onze reguliere lessen en kan je het sporten weer volledig oppakken!

 

 

Goed om te weten:
  • Programma start 3x per jaar
  • Lestijden van 19:45 tot 20:45
  • Maximaal 8 deelnemers per groep
  • Onder professionele begeleiding
  • Check of jouw zorgverzekeraar de training vergoedt
Wat kan je verwachten?

Gedurende 8 weken trainen we 1x per week samen. Het is belangrijk dat je naast de gezamenlijke training ook zelf nog 2x traint aan de hand van het huiswerk het filmpje, dat je meekrijgt ter ondersteuning, met specifieke krachtoefeningen. Elke training bestaat uit een deel krachttraining en mobiliteit specifiek voor jou als kersverse moeder. Tevens is er veel aandacht voor de werking van je core, zodat je weet hoe je dat in de toekomst kunt inzetten bij sport.

Trainingsdata

Je gaat 8 weken lang aan de slag met krachttraining, opbouw buikspieren, herstel bekkenbodem en opbouw fysieke belastbaarheid.

PowerMama opbouwprogramma:

  • Donderdag 14 mei

Trainingstijden:

  • 19:45 tot 20:45 uur