Outdoor Week

Start your outdoor adventure
Outdoor Week
Dana
Vragen? Neem contact op met Dana
Prijs € 925,00 p.p.
Personen 14 - 25
Duur één week

Stel je voor: Je pakt je koffer in. Nog nooit heb je zoveel verschillende sportoutfits ingepakt als nu. Fiets-, hike-, kajak-, klimkleding, -schoenen en accessoires vullen je koffer tot de nok toe. Maar het maakt niet uit, je gaat op Outdoor Week!

De vakantie is begonnen. Je stapt in de auto, op naar Frankrijk. Bij het zicht op de bergen beginnen je ogen te glinsteren. In dit gebied race je straks de berg af, hike je hem weer op of klim je erlangs met niets anders dan een stalen kabel waar je aan vast zit. Je komt aan in het hotel waar je welkom wordt geheten door je reisbegeleider. De week is begonnen! Tijdens het diner maak je kennis met de groep. De volgende ochtend maakt het ochtendzonnetje en de geur van verse croissants je wakker. Na het ontbijt beginnen jullie aan de eerste avontuur. Of het nu MTB is, hiken, trailen, klimmen, raften, via feratta. Iedere activiteit is een unieke beleving. Tijdens de Outdoor Week ervaar je nieuwe vriendschappen, uitdagingen, persoonlijke prestaties, spanning, plezier, sportiviteit, bijzonder mooie uitzichten en heerlijk eten. Met een voldaan gevoel vertrek je weer terug naar huis.

Goed om te weten:
 • 1 t/m 8 augustus 2020
 • Een te gek outdoor avontuur
 • Maaltijden, drankjes en activiteiten zijn inbegrepen
 • Professionele begeleiding
Programma

Het programma is onder voorbehoud.

Zaterdag 1 augustus: Aankomst Puy-St.-Vincent

Je komt op je gemak aan in hotel st. Roch in Puy-St-Vincent. Snuif de frisse berglucht op en geniet van het heerlijke driegangendiner met uitzicht op de reusachtige bergen. Je bent in de Hautes-Alpes!

Zondag 2 augustus t/m vrijdag 7 augustus: verschillende activiteiten

Mountainbiken crosscountry
Een dag op pad met de mountainbike. Vanuit Puy zijn er vele mooie singletrack paadjes te vinden, van makkelijk tot heel technisch.

Programma vervolg

Hike & Trail
Trailen/hiken in de bergen! Een combinatie van trailen en hiken, want de routes in de bergen gaan omhoog. Onderweg heb je de mooiste uitzichten.

Hike & Trail: Crazy vertical KM en hike
Hoe snel doe jij over de vertical KM? De tijd start, waarna we zo snel mogelijk 1.000 hoogtemeters overbruggen. De verzuring in je benen, doseer goed, want het is een aardige klim. De liefhebbers kunnen nog door naar de top.

Kajakken of raften
Weleens gekajakt/geraft op een echte wildwater rivier? We gaan de rivieren op. De wereld ziet er anders uit vanaf het water.

Via Ferrata
Klimmen en klauteren langs een staalkabel met de mooiste uitzichten.

Programma vervolg

Rotsklimmen
Klim de gaafste routes op de natuurrotsen onder begeleiding van onze instructeurs.

Oriëntatieloop/bike
Sommige kennen het al: Adventure Racing. Een belangrijk onderdeel hiervan is oriënteren. In de bergen is dat een stuk lastiger, maar daarmee ook veel gaver om te doen. Er zijn routes uitgezet die we te voet of per fiets kunnen volgen. Welke route volg jij?

Night Bike
Voor degene die nog energie over hebben na een dagactiviteit, stappen we ’s avonds op de mountainbike voor een spannend rondje in het donker.

Programma vervolg

Night Trail
Een gave trail door de bergen maar dan in het donker. Neem je lampje mee, want hier is het écht donker. Het uitzicht op de verlichtte dorpen is vanaf de bergen fenomenaal.

Vrije invulling
Geniet de resterende dagdelen van de zon, het uitzicht en ontspanning. Of maak gebruik van de activiteiten die de omgeving biedt: parapanten, canyoning, de Galbier beklimmen en meer.

Zaterdag 8 augustus: Vertrek naar Nederland
Na het ontbijt kan je op je gemak je spullen pakken om weer huiswaarts te keren. Of besluit je een weekje langer te blijven?

Hotel St. Roch

Tijdens de Outdoor Week verblijf je in hotel St. Roch. Dit hotel staat in Puy St. Vincent en heeft een prachtig uitzicht over de omgeving. Het is een hotel waar outdoor en sport bruist en dit vind je terug bij het team. De eigenaren en medewerkers zijn allemaal gek van de bergen en kunnen je er alles over vertellen. Elke dag een lekker 3 gangendiner en ’s ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet. Je kunt er na een sportieve dag heerlijk relaxen op het terras, in de tuin, in de sauna of het zwembad.

Kosten

De kosten voor de Outdoor Week 2020 zijn € 925,- per persoon. De prijs is gebaseerd op een minimum aantal van 14 deelnemers.

Dit is inclusief:

 • 7 dagen overnachting in hotel st. Roch op basis van een driepersoonskamer
 • 7x ontbijt, 7x lunchpakket, 7x driegangendiner
 • Onbeperkt drank (warme dranken, bier, wijn, fris)
 • Alle activiteiten als genoemd in het programma
 • Materiaal voor klimmen, kajakken en via ferrata
 • Begeleiding van ons team en van professionele gidsen
 • WiFi
 • Sauna en zwembad
Wat regel je zelf nog?
 • De reis naar Puy-St-Vincent
 • Je eigen MTB (of huren in het nabijgelegen hotel)
 • Reisverzekering met buitensportdekking
 • Eventueel annuleringsverzekering
 • Sportreepjes/snacks voor tussendoor

Voor de reis zorgen we dat we (indien gewenst) carpoolen met elkaar. Zo hoef je niet alleen te reizen.

Aanmelden

Wil jij mee met de Outdoor Week 2020? Meld je dan zo snel mogelijk aan via onderstaand formulier

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

De Outdoor Week wordt georganiseerd door Outdoor Valley en Kanosport Zwalker.

  Meld je aan voor de Outdoor Week 2020