Ouder en Kind Paasbootcamp

Ouder en Kind Paasbootcamp
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs Vanaf € 3.00 p.p.
Personen Max. 30
Duur 60 minuten

Naast al die lekkere chocolade-eitjes tijdens Pasen is het ook tijd voor beweging! Combineer bij Outdoor Valley een sportieve Paasbootcamp met een gezellige lunch. Iedereen is welkom! Neem je ouders, kinderen, buren, vrienden en familie mee!

Begin je tweede Paasdag (maandag 10 april) goed met een fantastische Ouder en Kind Paasbootcamp en sluit deze sportieve activiteit af met een heerlijke Paaslrunch in Restaurant de Berghut. Het is niet nodig om lid te zijn van Outdoor Valley Sports om mee te kunnen doen!

Goed om te weten:
  • Voor jong tot oud!
  • Iedereen is welkom
  • Mogelijkheid tot Paaslunch achteraf

Programma

Bij aankomst verwelkomen wij, je op feestelijke wijze met een welkomstdrankje. Daarna ga je aan de slag met de bootcamp bij onze ervaren trainer. Na de bootcamp is het mogelijk om te douchen en om te kleden waarna je kan aanmelden in het restaurant bij jou gereserveerde tafel voor de Paaslunch.

09:45 uur – 10:00 uur Ontvangst
10:00 uur – 11:00 uur Paasbootcamp
11:00 uur – 11:30 uur Mogelijkheid tot douchen/ omkleden
Vanaf 11:15 uur optie tot Paasbrunch in restaurant de Berghut

Aanmelden

Ben je lid bij Outdoor Valley Sports? Dan kun je met jou Outdoor Valley account via deze pagina je aanmelden en krijg je een leuke korting op de Paasbootcamp.

Ben je geen lid bij Outdoor Valley Sports? Klik dan hier om je aan te melden.

Let op, het aanmelden voor volwassenen en kinderen dient apart te worden gedaan. Kom je er niet uit? Stuur dan even een mailtje naar clubs@outdoorvalley.nl, dan helpen we je graag verder.