Vandaag bereikbaar tot 18:00
Vragen? Bel ons op 010-5221380
Annemieke de Vries
Massage & Welzijn
Annemieke de Vries

Niemand kan door het leven zonder één enkele aanraking te krijgen of te geven. Iedereen vindt het heerlijk om aangeraakt te worden, hoe subtiel ook.

Toen ik in 2011 uit nieuwsgierigheid de opleiding sportmassage ben gaan volgen ontdekte ik mijn passie en daarbij het heerlijke gevoel wat het geven van een massage, mij geeft. Ik vind het namelijk heerlijk om te merken dat ik bij mensen pijn kan verlichten of ze kan laten ontspannen en dat zij helemaal tot rust komen wanneer ik ze masseer en dát geeft mij weer ontspanning.

Na het succesvol afronden van de opleiding sportmassage bij de NGS, heb ik mijn eigen praktijk, Massage & Welzijn, aan huis opgericht. Hier masseer ik in de avonduren, naast mijn werk en mijn andere passie, sporten bij OVF. Hoe tof is het dan, dat ik deze twee passies nu mag gaan combineren!

Bij OVF masseer ik om de week op donderdag en bied ik twee soorten massages aan

  • ontspanningsmassage/ sportmassage
  • hoofdmassage

De ontspanningsmassage/ sportmassage
Bij deze massage gebruik ik de techniek van de sportmassage om bestaande klachten te verminderen, maar ook om ontspanning te geven. Het doel van deze massage is om jouw  lichamelijke conditie te behouden, te verbeteren en/of te verzachten. Door het masseren worden afvalstoffen, die vermoeidheid, pijn en kramp veroorzaken, uit jouw spieren gewreven en gedrukt. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding van jouw spieren, waardoor je stofwisseling op een betere manier wordt beïnvloed. Doordat je al jouw gedachten tijdens de massage even helemaal los kunt laten, ontstaat de ontspanning en de rust en dát heeft weer een heilzame werking op de geest. Je kunt kiezen uit een massage voor je rug, schouder en nek, of je benen en voeten.

De hoofdmassage
Van origine is dit een hoofdpijnmassage, maar mijn ervaring is, dat deze massage ook heel erg goed is voor mensen die erg druk zijn, of veel stress ervaren. Door de kleine bewegingen, in je nek, op je hoofd en je gezicht, is deze massage erg rustgevend. Probeer het eens uit en wie weet, val je wel in slaap. Je zal zeker niet de eerste zijn!

Nieuwsgierig? Boek dan een massage en ervaar het genot van een moment voor jezelf!
Neem contact op met Annemieke de Vries.
Boek hier je massage