Buitensporten voor volwassenen

Sporten doe je buiten!
Buitensporten voor volwassenen
Dana
Vragen? Neem contact op met Dana
Prijs Vanaf € 28,75 per maand
Personen In kleine trainingsgroepen/ of tweetallen
Duur 1 of 2 keer per week

Buitensporten voor volwassenen kan nog, sinds 11 mei 2020 hebben wij al voor niet-leden een tijdelijk abonnement in het leven geroepen. Dit abonnement bestaat nog steeds. Kortom werk aan je gezondheid en sport buiten

Mensen die normaal fitnessen, boksen of teamsporten beoefenen kunnen (tijdelijk) bij ons sporten. Zo zorgen we ervoor dat iedereen kan blijven sporten!

Ook voor kinderen hebben wij het buitensportabonnement. Klik hier voor meer informatie.

Goed om te weten:
 • Vanaf 18 jaar
 • Geen inschrijfgeld
 • Maandelijks opzegbaar

Dus jij wilt heerlijk buitensporten met een Buitensport OVF abonnement?! Dat kan!

Je kunt kiezen uit onbeperkt bootcamp trainingen of onbeperkt alle trainingen.

 • Basic onbeperkt abonnement (€46,00 p.m.): Conditietraining, Bootcamp, Bootcamp Extreme, BBB-bootcamp, BBB-bootcamp Extreme en Yoga
 • Plus onbeperkt abonnement (€57,50 p.m.): Conditietraining, Bootcamp, Bootcamp Extreme, BBB-bootcamp, BBB-bootcamp Extreme, Survival Fit, Survivalrun Techniektraining, Survivalrun Parcourstraining, Obstacle Training, Kettlebell, Outdoor Spinning, Yoga en Kajakfitness

Mail naar clubs@outdoorvalley.nl om jouw buitensport abonnement af te sluiten.

Liever meer flexibiliteit met een strippenkaart? Klik hier. Of zelf op avontuur bij Outdoor Valley? Dat kan! Huur een mountainbike, kano of sup en ga lekker naar buiten.

Wil je liever zelfstandig trainen (minimaal in tweetal)? Ga dan voor een SSOV strippenkaart of -abonnement.

Om zelfstandig te mogen trainen in het survivalbos dien je een examen te doen zodat wij kunnen beoordelen of je vaardig genoeg bent om de veiligheid van jezelf en een ander te kunnen waarborgen. Daarnaast is het van belang dat je op de hoogte bent van de de regels van ons trainingsbos. Om zelfstandig te kunnen trainen bieden wij volgende mogelijkheden:

Ervaren Survivalsporter
Ga voor het SSOV abonnement en plan direct jouw examen*. Na toestemming kan je direct onbeperkt gebruik maken van het survivalbos.

Beginnende Survivalsporter
Ben je niet ervaren, maar wil je wel zo snel mogelijk zelfstandig kunnen trainen? Ga dan voor de SSOV strippenkaart. Met deze strippenkaart kan je in 1 maand tijd deelnemen aan 3 survivalrun trainingen en 1 examen. Je kan dus na 1 week al examen doen! Wil je er langer over doen? Dat kan ook, mits je de strippen binnen 1 maand gebruikt. Na het behalen van de strippenkaart kan je het SSOV abonnement afnemen.

*Het is niet gegarandeerd dat je het examen in 1 keer behaald. Wanneer je nog niet vaardig genoeg bent, dien je de survivalrun trainingen te volgen. Dit kan bijvoorbeeld met een strippenkaart. Het examen plan je altijd in overleg met Outdoor Valley. Outdoor Valley zal hierover contact met jou opnemen.

Let op! Om zelfstandig te kunnen trainen in het survivalbos van Outdoor Valley is het noodzakelijk dat je eveneens lid bent van de Survivalrunbond Nederland (SBN). Zelfstandig trainen in tweetallen is verplicht.

Algemene voorwaarden
 • Geen inschrijfgeld (t.w.v. €40,-)
 • Vanaf 18 jaar
 • Maandelijkse incassering
 • Maandelijks opzegbaar
 • Opzeggen vóór de 26e van de maand
 • Kosteloos om te zetten naar een Outdoor valley fitness abonnement
 • We willen zorgvuldig omgaan met de geldende hygiëne voorschriften en hebben daarom spelregels opgesteld voor een verantwoorde training