Adventure Days

Ga met elkaar een serie uitdagingen aan!
Adventure Days
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs € 35 p.p. per dag
Personen Gaat door bij minimaal 8 deelnemers
Duur Gemiddeld 3 uur

Outdoor Valley Sports organiseert drie Adventure Days die verder gaan dan de reguliere trainingen. Elke dag heeft zijn eigen thema. Zo staat de eerste dag in het teken van ‘de Lowland Games’, vervolgd door een dag volledig in het thema van een ‘Adventure Race in het Donker!’ en we sluiten de laatste dag af met het thema ‘Bikkel Tocht’. Heb jij zin in een uitdaging? Zoals leren houthakken, zagen, vuur maken, overleven, kanovaren, bootcampen en veel meer! Kom dan naar de Adventure Days van Outdoor Valley Sports!

Goed om te weten:
  • 3 thema dagen
  • Ook mogelijk om een enkele dag mee te doen
  • Professionele begeleiding

Adventure Day 1: Lowland Games 25 februari

Op 25 februari 2023 organiseren we tijdens de Adventure Days een middag vol met Lowland Games. Deze unieke activiteit is een combinatie van Lumberjack en outdoor spellen, die zorgen voor een onvergetelijke ervaring vol met fysieke uitdagingen, plezier en gezelligheid. Tijdens deze middag neem je deel aan verschillende activiteiten zoals brug bouwen, touwtrekken, houthakken en lava river. Elke activiteit is speciaal ontworpen om jou te helpen je fysieke vaardigheden te verbeteren, nieuwe technieken te leren en te genieten van de natuur.

Programma:
12:30 – 13:00 Ontvangst met koffie en thee

13:00 – 16:00 Lowland Games
16:00 Afsluiting met een kopje soep en mogelijkheid tot omkleden en douchen

Schrijf je nu in via het inschrijfformulier en zorg dat je erbij bent! 

Adventure Day 2: Adventure Race in het donker!

Het thema zegt het al, in dit deel ga je een Adventure Race in het donker doen. tijdens het thema Adventure Race navigeer je jezelf in een tocht vol avontuur, opdrachten en rivaliteit.

Datum: n.n.b.
Tijd: 19:00 – 22:00 uur

Adventure Day 3: Bikkel Tocht

Dag 3 staat in het teken van een Bootcamp extreem en Survival fit! Een tocht speciaal voor jullie, pas je eerder geleerde technieken toe en overwin deze tocht!

Datum: n.n.b.
Tijd: n.n.b.