Adventure Days

Ga met elkaar een serie uitdagingen aan!
Adventure Days
John
Vragen? Neem contact op met John
Prijs € 35,00 p.p. per dag
Personen Gaat door bij minimaal 8 deelnemers
Duur Gemiddeld 3 uur

Outdoor Valley Sports organiseert drie Adventure Days die verder gaan dan de reguliere trainingen. Elke dag heeft zijn eigen thema. Zo staat de eerste dag in het teken van ’technieken,’ vervolgd door een dag volledig in het thema van een ‘Adventure Race’ en we sluiten de laatste dag af met het thema ‘Survival Fun Run.’ Heb jij zin in een uitdaging? Zoals  leren houthakken, zagen, vuur maken, kanovaren en veel meer! Kom dan naar de Adventure Days van Outdoor Valley Sports!

Goed om te weten:
  • 3 thema dagen
  • Ook mogelijk om een enkele dag mee te doen
  • Professionele begeleiding

Adventure Day 1: Adventure Technieken

Tijdens het thema Adventure Technieken krijg je de technieken te leren die goed van pas zullen komen tijdens Adventure Races en Survivalruns. Leer houthakken, zagen, vuur maken, kanovaren en veel meer!

Datum: 28 mei 2022
Tijd: 13:00 – 16:00 uur

Meld je aan via het Outdoor Valley Fitness rooster, door in het rooster naar 28 mei 2022 te gaan. Klik in het rooster op ‘Adventure Day’ en vervolgens op inschrijven en aanschaffen. 

Adventure Day 2: Adventure Race

Het thema zegt het al, in dit deel ga je een Adventure Race doen. tijdens het thema Adventure Race navigeer je jezelf in een tocht vol avontuur, opdrachten en rivaliteit.

Datum: zaterdag 11 juni 2022
Tijd: 13:00 – 16:00 uur

Meld je aan via het Outdoor Valley Fitness rooster, door in het rooster naar 18 december te gaan. Klik in het rooster op ‘Adventure Day’ en vervolgens op inschrijven en aanschaffen. 

Adventure Day 3: Survival Fun Run!

Dag 3 staat in het teken van een survival fun run! Een Survivalrun speciaal voor jullie, deels buiten het terrein van Outdoor Valley. Pas je eerder geleerde technieken toe en overwin deze run!

Datum: zaterdag 23 juli 2022
Tijd: 13:00 – 16:00 uur

Meld je aan via het Outdoor Valley Fitness rooster, door in het rooster naar 15 januari te gaan. Klik in het rooster op ‘Adventure Day’ en vervolgens op inschrijven en aanschaffen.