Pinksterbootcamp

Pinksterbootcamp
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs € 3.50 p.p.
Duur 10:30 - 11:30 uur

Pinksteren staat vaak in het teken van een weekendje weg of maakt plaats voor leuke uitjes! Onze reguliere trainingen komen hierdoor te vervallen, maar omdat we toch graag nog zoveel mogelijk mensen willen laten sporten, organiseren wij een speciale Pinksterbootcamp! Combineer bij Outdoor Valley een sportieve Pinksterbootcamp met een gezellige lunch achteraf in Restaurant de Berghut. Iedereen is welkom! Neem je ouders, kinderen, buren, vrienden en familie mee!

Je start op Eerste Pinksterdag met een sportieve bootcamp. Achteraf staat er een lekker kopje koffie of thee voor je klaar. Heb je trek gekregen van het sporten? Reserveer dan jouw plekje bij Restaurant de Berghut voor een overheerlijke lunch, in het vernieuwde restaurant kun je samen lekker nagenieten met goed eten.

Programma zondag 5 juni
10:30 uur – 11:30 uur  Bootcamp
11:30 uur – 12:00 uur  Gratis kopje koffie of thee en mogelijkheid voor douchen en omkleden

Goed om te weten:
  • Voor alle leeftijden
  • Eerste Pinksterdag - zondag 5 juni 2022
  • Professionele begeleiding
  • Mogelijkheid douchen en omkleden

Prijzen en aanmelden

Aanmelden voor de Pinksterbootcamp doe je via de online ticketshop. Wil jij ook direct een plekje reserveren bij Restaurant de Berghut? Klik dan hier.

Tickets bootcamp: €3,50

Om deel te nemen aan de bootcamp hoef je geen lid te zijn van Outdoor Valley Sports, wel dien je van te voren een ticket aan te schaffen.