Survivalrun Fit

Verbeter je conditie, vergroot je kracht en souplesse en verslind calorieën
Survivalrun Fit

Wat kan je verwachten van Survival training?

Op de mooiste survivalrun baan van Rotterdam en omstreken kan iedereen zichzelf echt komen uitdagen bij de Survivalrun Fit. Onze trainer stimuleert je flink om het uiterste uit jezelf te halen!

Tijdens de 2-uurs Survivalrun Fit gaan we net even een stapje verder dan je gewend bent. Techniek, hardlopen, kracht en uiteraard veel survivalrun oefeningen. Dit doen we allemaal om de verschillende hindernissen beter onder de knie te krijgen en jouw conditie en uithoudingsvermogen flink te verbeteren. Deze training is ideaal ter voorbereiding op een survival- of obstacle run.

Het effect van een Outdoor training

Tijdens deze outdoor training Survivalrun Fit worden alle spiergroepen maximaal geactiveerd, op een andere manier dan in de sportschool. Dit geeft je lichaam een enorme ’trainingsprikkel’. Als je mee doet met de Survival training merk je snel dat je sterker wordt, een betere coördinatie ontwikkelt en dat het vertrouwen in je eigen lichaam groeit.

Basiskennis van survivalrun techniek is verplicht. Heb je nog geen ervaring? Start dan met de Survivalrun Techniek training. Toch liever een andere sport? Bekijk een van onze andere sporten. 

Wat moet ik meenemen?

  • Een strakke tight met eronder hoge kousen
  • Sportschoenen met voldoende grip (Tip: Leden krijgen 10% korting op Salomon in de Kanoshop)
  • Droge/schone kleding voor na afloop
  • Handdoek voor het douchen