Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs Eenmalig € 29.95
Duur 1 maand

Kom een maand lang sporten met 50% korting! Dit is de perfecte gelegenheid om op een leuke manier kennis te maken met onze fitnesslessen.

Met de proefmaand OVF-plus onbeperkt kun je bij Outdoor Valley Fitness kennismaken met verschillende trainingen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor conditionele trainingen, vet verbrandende trainingen of techniektrainingen voor survival- of obstacle runs om aan je vaardigheden te werken. Natuurlijk is het ook mogelijk om een combinatie van deze trainingen te kiezen, afhankelijk van waar je op dat moment behoefte aan hebt en wat het beste aansluit bij jouw doelen.

Deze aanbieding is geschikt voor iedereen vanaf 17 jaar die geïnteresseerd is in sporten en fit worden. Mis deze kans niet om te profiteren van onze unieke aanbieding en meld je vandaag nog aan!

Goed om te weten:
  • Één maand 50% korting op álle groepslessen
  • Geen inschrijfgeld
  • Vanaf 17 jaar

Trainingsaanbod

Bij ons kun je deelnemen aan diverse trainingen, waaronder conditietraining, trailrun training, bootcamp, bootcamp extreme, BBB-bootcamp, BBB-bootcamp extreme, survival fit, survival techniektraining, survivalrun parcourstraining, obstacle training, kettlebell training, outdoor spinning, yoga en kajakfitness.

Wil jij meer informatie over onze abonnementen en strippenkaarten? Klik dan hier! Of wil je ons rooster bekijken? Klik hier.