Outdoor Week 2022

Start your outdoor adventure
Outdoor Week 2022
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs € 725 p.p.
Personen 9-11
Duur één week

Stel je voor: Je pakt je koffer in. Nog nooit heb je zoveel verschillende sportoutfits ingepakt als nu. Fiets-, hike-, klimkleding en accessoires vullen je koffer tot de nok toe. Maar het maakt niet uit, je gaat op Outdoor Week!

De vakantie is begonnen. Je stapt in de auto, op naar Oostenrijk. Na urenlang over de autobahn gereden komt je eindbestemming in het vizier. Bij het zicht op de bergen maakt je hart een sprongetje. In dit gebied knal je straks met een mountainbike de berg af, hike je hem weer op of klim je erlangs met niets anders dan een stalen kabel waar je aan vast zit. Je komt aan in het penthouse waar je welkom wordt geheten door je reisbegeleiders. De week is begonnen! Tijdens het diner maak je kennis met de groep. De volgende ochtend maakt het ochtendzonnetje en de frisse Alpengeur je wakker. Na het ontbijt beginnen jullie aan het eerste avontuur. Of het nu MTB is, zwemmen, hiken, trailen, raften, of klettersteigen. Iedere activiteit is een unieke beleving. Tijdens de Outdoor Week ervaar je nieuwe vriendschappen, uitdagingen, persoonlijke prestaties, spanning, plezier, sportiviteit, fenomenale uitzichten en heerlijk eten. Met een voldaan gevoel vertrek je weer terug naar huis.

Goed om te weten:
 • 13 t/m 20 augustus 2022
 • Een te gek outdoor avontuur
 • Maaltijden, drankjes en activiteiten zijn inbegrepen
 • Professionele begeleiding

Programma

Het programma is onder voorbehoud.

Zaterdag 13 augustus: Aankomst de Salzburger Lungau

Je komt op je gemak aan in het penthouse in de Salzburger Lungau. Snuif de frisse berglucht op en geniet van het heerlijk diner met uitzicht op de reusachtige bergen. Je bent in de Alpen!

Zondag 14 augustus t/m vrijdag 19 augustus: verschillende activiteiten

Mountainbiken crosscountry
Een dag op pad met de mountainbike. Een uitdagende route met klimmen en afdalen op zoveel mogelijk onverharde paden en wegen. Bij voorkeur als één groep maar wanneer mogelijk splitsen we in 2 niveaus.

Programma vervolg

Hike & Trail
Trailen/hiken in de bergen! Een combinatie van trailen en hiken, want de routes in de bergen gaan omhoog. Onderweg heb je de mooiste uitzichten.

Crazy vertical KM
Hoe snel doe jij over de vertical KM? De tijd start, waarna we zo snel mogelijk 1.000 hoogtemeters overbruggen. De verzuring in je benen, doseer goed, want het is een steile klim.

Ontspan activiteit
Een activiteit om even goed bij te tanken voor wat komen gaat

Klettersteigen
Klimmen en klauteren langs een staalkabel met de mooiste uitzichten.

Programma vervolg

Raften (onder voorbehoud van waterstand)
We gaan raften en trotseren de wildwater rivieren. Met meer dan 120 km aan ruige en schuimende rivieren in de omgeving is een adrenaline-boost gegarandeerd.

Night Bike (onder voorbehoud)
Voor degene die nog energie over hebben na een dagactiviteit, stappen we ’s avonds op de mountainbike voor een spannend rondje in het donker.

Programma vervolg

Night Trail (onder voorbehoud)
Een gave trail door de bergen maar dan in het donker. Neem je lampje mee, want hier is het écht donker.

Vrije invulling
Geniet de resterende dagdelen van de zon, het uitzicht en ontspanning. Of maak gebruik van de activiteiten die de omgeving biedt: parapanten, canyoning etc.

Zaterdag 20 augustus: Vertrek naar Nederland
Na het ontbijt kan je op je gemak je spullen pakken om weer huiswaarts te keren. Of besluit je een weekje langer te blijven?

Accommodatie in de Salzburger Lungau

Tijdens de Outdoor Week verblijf je in een penthouse in de Salzburger Lungau. Deze fraaie accommodatie ligt in de zuidelijkste regio van het Salzburgerland waar de zon vaker schijnt dan waar dan ook in Oostenrijk. De Lungau heeft een prachtig mooi natuurlandschap, straalt rust en stilte uit én belooft jou een onvergetelijke vakantie in het hart van Oostenrijk.

Aan de rand van een klein villapark dichtbij een gezellig dorpje overnachten we in een penthouse. Geniet van het prachtige uitzicht op het grote en zonnig gelegen terras. De accommodatie heeft vijf slaapkamers en twee badkamers. In het souterrain van het complex is een eigen skiberging (mogelijk passen de fietsen er ook in) en ook een wasmachine en wasdroger aanwezig.

Kosten

De kosten voor de Outdoor Week 2022 zijn € 725,- per persoon. De prijs is gebaseerd op een minimum aantal van 9 deelnemers.

Dit is inclusief:

 • 7 dagen overnachting in het penthouse
 • Alle activiteiten als genoemd in het programma
 • Extra materiaal voor activiteiten (excl. MTB)
 • Begeleiding van ons team

Wat regel je zelf nog?

 • Vervoer van en naar Oostenrijk en eventueel activiteiten
 • Je eigen MTB (of huren in het nabijgelegen hotel)
 • Reisverzekering met buitensportdekking
 • Eventueel annuleringsverzekering
 • Sportrepen/snacks voor tussendoor

Voor de reis zorgen we dat we (indien gewenst) carpoolen met elkaar. Zo hoef je niet alleen te reizen.

Aanmelden

Wil jij mee met de Outdoor Week 2022? Meld je dan aan voor 1 juni via onderstaand formulier. Voor het boeken is een aanbetaling vereist van € 72,-

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

De Outdoor Week wordt georganiseerd door Outdoor Valley.

  Meld je aan voor de Outdoor Week 2022