Outdoor Valley Obstacle Run 24 oktober 2021

02 september 2021
Outdoor Valley Obstacle Run 24 oktober 2021

We hebben er heel lang op moeten wachten, maar binnenkort is het weer zo ver! Op 24 oktober organiseert Outdoor Valley weer haar eigen Obstacle Run. De route van 3, 6 of 9 kilometer gaat dwars door het Hoge Bergse Bos en is voor alle leeftijden.

Nadat de editie van 2020 op last van de overheid is uitgesteld hebben we nu een nieuwe datum. Op 24 oktober klinkt het startschot van de Outdoor Valley Obstacle Run! Onderdeel van de run is de Modderrace; een 3 kilometer lange route speciaal voor kinderen en hun ouders. Voor wie opzoek is naar een uitdagend parcours vol hindernissen en natuurlijke obstakels zijn er de afstanden 6 KM en 9 KM. Ook de 6 KM is geschikt om samen met je kinderen te lopen.

Aanmelden en tickets
Als je al tickets gekocht had voor de editie van 2020 dan ontvang je een e-mail met de instructie over hoe je jouw ticket(s) kunt omzetten naar de editie van 2021. Heb je nog geen tickets gekocht? Waar wacht je nog op!? Bestel hier je tickets voor jouw favoriete afstand en we zien je op 24 oktober aan de start van de Outdoor Valley Obstacle Run. Let op: er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.