Survival Techniektraining

Een goed begin is het halve werk
Survival Techniektraining
Mariëlle
Vragen? Neem contact op met Mariëlle
Prijs Vanaf € 39,95 per maand
Personen 1-20
Duur 1

Vond jij vroeger het apenkooien leuk? Of wil je je survivaltechniek verbeteren? Of misschien wel trainen voor een survivalrun? In alle gevallen is de Survival Techniektraining iets voor jou.

‘Het is misschien je eerste keer in een survivalbos, of wellicht heb je al jarenlang ervaring. Ongeacht je niveau sta je op het punt om te leren survivallen. Technisch survivallen, zodat je je kracht niet hoeft te verspillen en je zelfs na die 12 km nog de eindhindernis kan halen. Bij aankomst wordt de groep opgesplitst op niveau, je kiest de groep, start met de warming up en bent vol verwachting. De eerste hindernis is het swing-over touw. Eerst maar even de schipperslag. Dat lijkt makkelijker dan gedacht! Na een paar keer oefenen heb je het te pakken en klim je omhoog.’

In het kort
  • Survivaltechniek leren en/of verbeteren
  • Ervaren trainer
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
Wat kan je verwachten van de Survival Techniektraining?

Met de komst van Obstacle runs is ook de survivalsport steeds populairder. Survival gaat een stap verder dan obstaclerunning. Bij deze training leer je naast de grondbeginselen van survivaltechniek ook de fijne kneepjes van de sport. De techniektraining leert je om zelfs de moeilijkste combinatiehindernis met de juiste techniek te overwinnen.

Tip: Combineer de training met Survival Fit om je techniek in de praktijk te brengen op snelheid.

Wat is het effect?

Je survivaltechnieken verbeteren met de week en alle hindernissen neem je steeds gemakkelijker. Combineer de techniektraining met de conditie- en krachttrainingen en je staat vol vertrouwen aan de start van een survivalrun zoals de Hang-On Run, Beltrum of Udenhout. Deze training is voor ieder niveau geschikt.

Wat moet ik meenemen?
  • Een strakke tight met eronder hoge kousen
  • Sportschoenen met voldoende grip (Tip: Leden krijgen 10% korting op Salomon in de Kanoshop)
  • Droge/schone kleding voor na afloop
  • Handdoek voor het douchen