Survival Fit

Verbeter je conditie, vergroot je kracht en souplesse en verslind calorieën
Survival Fit
Mariëlle
Vragen? Neem contact op met Mariëlle
Prijs Vanaf € 42,00 per maand
Personen 1-20
Duur 1

Wil jij nooit meer dat saaie fitness? Doe dan mee met de Survival Fit en laat je verbazen hoeveel spieren je tegelijkertijd gebruikt bij de verschillende onderdelen.

“Met de warming up ren je achter de groep aan richting het survivalbos. Daar aangekomen begint het al. Je rent met boomstammen, flipt tractorbanden en maakt squats met sandbags op je schouders. Tussendoor klim je in de touwen, maak je een aantal swing-overs, pak je de apenhang en de monkeybars heen en terug. Survival Fit is stoer! Je knalt door het bos als een echte tarzan. Het zweet staat op je voorhoofd, je armen branden, maar dit is gaaf! Het is het meer dan waard.’

 

In het kort
  • Survivallen op hoog tempo
  • Full Body Workout
  • Kracht en conditie
  • Ervaring met survivaltechniek is verplicht
Wat kan je verwachten van Survival Fit?

Op de mooiste survivalbaan van Rotterdam en omstreken kan iedereen zichzelf echt komen uitdagen bij de Survival Fit. De Survival Fit bij Outdoor Valley Fitness is weliswaar laagdrempelig, maar de trainer stimuleert je flink om het uiterste uit jezelf te halen!

Tijdens de Survival Fit gaan we net even een stapje verder dan je gewend bent. Hier rennen we met boomstammen, flippen we tractorbanden en maken we squats met sandbags. Dit doen we allemaal om de verschillende hindernissen beter onder de knie te krijgen en jouw conditie en uithoudingsvermogen flink te verbeteren. Deze training is ideaal ter voorbereiding op een survival- of obstacle run.

Het effect?

Tijdens de Survival Fit worden alle spiergroepen maximaal geactiveerd, op een andere manier dan in de sportschool. Dit geeft je lichaam een enorme ‘trainingsprikkel’. Als je mee doet met de Survival Fit merk je snel dat je sterker wordt, een betere coördinatie ontwikkelt en dat het vertrouwen in je eigen lichaam groeit.

Basiskennis van survivaltechniek is verplicht. Heb je nog geen ervaring? Start dan met de Survival TechniekTraining.

Wat moet ik meenemen?
  • Een strakke tight met eronder hoge kousen
  • Sportschoenen met voldoende grip (Tip: Leden krijgen 10% korting op Salomon in de Kanoshop)
  • Droge/schone kleding voor na afloop
  • Handdoek voor het douchen