Outdoor Balance

Balans tussen lichaam en geest
Outdoor Balance
Dana
Vragen? Neem contact op met Dana
Prijs Vanaf € 42,00 per maand
Personen 1-20
Duur 1

NIEUW: De Outdoor Balance lessen bij Outdoor Valley! Kracht opbouwen terwijl je werkt aan je flexibiliteit en rust. Een combinatie tussen Pilates, Yoga en Tai Chi. Een training voor lichaam en geest.

Outdoor Balance is een krachtige les waarbij balans wordt gecreëerd tussen lichaam en geest.
De les is gericht op het vergroten van de mobiliteit en flexibiliteit. Ook zorgt deze voor krachtige en soepele spieren.
Aan het einde van deze powervolle pilates/yoga les mag je heerlijk ontspannen tijdens de meditatie buiten in de natuur.

Goed om te weten:
  • Buitenlucht
  • Combi pilates en yoga
  • Lichaam en geest
  • Ontspanning en rust
Wat kan ik verwachten?

Outdoor Balance bestaat uit houdingen en oefeningen waarbij je alle spieren in het lichaam gebruikt. De oefeningen zijn er op gericht je bewust te maken van de spanning in het lichaam. Met een focus op je rompstabiliteit, de kern van het lichaam.
Kortom core-stability. De kern en romp zijn het korset rondom je rug, buik en bekken. Door de core te trainen ontstaat er een stabielere en sterkere kern. Dit verminderd de kans op klachten en blessures. Tijdens de training wordt gewerkt aan houding, coördinatie, stabiliteit en ademhaling. De focus? De brug tussen lichaam en geest.

De Outdoor Balance is een effectieve workout in de buitenlucht die spiergroepen versterkt en mobieler maakt om een evenwichtig en vrij te bewegen lichaam te houden of creëren.

Wat is het effect?

Outdoor Balance is een krachtige les die lichaam en geest in balans brengt. Met fysieke oefeningen en meditatie wordt gewerkt aan ontspanning en rust.

De les is gericht op het vergroten van de mobiliteit en flexibiliteit van lichaam. Ook zorgt deze voor krachtige en soepele spieren.

Wat neem ik mee?
  • Comfortabele loszittende kleding.
  • Iets warms voor tijdens de ontspanning aan het einde van de training.
  • Indien in je bezit: een yogamatje.