Bootcamp

Een betere conditie, meer snelheid en meer kracht!
Bootcamp
Mandy
Vragen? Neem contact op met Mandy
Prijs Vanaf € 31,50 per maand
Personen 1-20
Duur 1

Houd jij van afwisseling en een goede workout? Combineer plezier met bewegen en doe mee met de bootcamp!

‘De bootcamp begint met de warming up. Al gauw voel je dat je klaar bent om er vol voor te gaan. De trainer is creatief geweest. Je maakt voor de oefeningen gebruik van bankjes, speeltoestellen en elkaar. Alle spieren in je lichaam komen aan bod. Heerlijk in de buitenlucht ben je aan het trainen voor een goede conditie. Geen bootcamp is hetzelfde!’ 

In het kort:
  • Verbetering van de algehele conditie
  • Vergroten van kracht en explosiviteit
  • Verbranden van calorieën
  • Meer energie
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
Wat kan je verwachten van bootcamp?

Een betere conditie, meer snelheid en meer kracht! De trainer zorgt in een uur voor een full body workout. De trainingen zijn zeer divers. Regelmatig gebruiken we materialen zoals banden, touwen en stenen. Ook gaan we al joggend op pad en maken we gebruik van de mogelijkheden die er buiten zijn zoals bankjes, heuvels of speeltoestellen. Geen bootcamp is dus hetzelfde bij Outdoor Valley Fitness, maar elke training heeft wel hetzelfde doel: een betere conditie, meer snelheid en kracht.

Het effect?

Al na een paar trainingen merk je dat je conditioneel vooruit gaat en dat je de oefeningen beter gaat beheersen doordat je meer controle krijgt over je lichaam. Dit heeft een positief effect op het dagelijks leven, want ineens hoef je niet meer uit te hijgen na je sprint om de bus te halen en voelen de boodschappentassen een stuk minder zwaar aan terwijl ze wel vol zitten!

De bootcamp bij Outdoor Valley Fitness is zo ingericht dat dit voor zowel de beginnende sporters als een getraind iemand een uitdagende training is. Voor degene die toch meer uitdaging willen is er ook de Bootcamp Extreme.

Wat moet ik meenemen?
  • Draag makkelijke sportkleding die vies mag worden