Ski Fit

Goed voorbereid op wintersport!
Ski Fit
Dana
Vragen? Neem contact op met Dana
Prijs Vanaf € 7,00 per training
Personen 1-20
Duur 1 uur

Jouw wintersport staat alweer gepland, een hele week lang sport je wel vier tot zes uur om zoveel mogelijk kilometers in de sneeuw t maken.

Niet zo gek dat je altijd met spierpijn thuis komt! Je gebruikt spieren die je normaal nauwelijks gebruikt, hoe kan je je daar dan goed op voorbereiden? Dat kan met onze nieuwe training ‘Ski Fit.’ Tijdens deze training gaan we aan de slag met de spiergroepen die het meest gebruikt worden tijdens het skiën of snowboarden. Met een goede voorbereiding voorkom je extreme spierpijn en ga je blessures tegen. Dat wordt extra hard genieten van jouw welverdiende vakantie!

Goed om te weten:
  • Verbetert de algehele conditie
  • Vergroten van kracht
  • Voor beginners en gevorderden
  • Locatie Outdoor Valley Wintersport
  • Elke woensdag om 19:30 uur
Wat kan je verwachten van Ski Fit?

Tijdens de Ski Fit training gaan we aan de slag met spiergroepen die het meest gebruikt worden tijdens het skiën en snowboarden. Denk aan je core, dus de billen, buik en rug, daarnaast train je je benen, maar je doet ook balansoefeningen voor de kleinere spiergroepen, zoals bijvoorbeeld je enkels. Deze training is niet om je af te matten, maar om je voor te bereiden op jouw wintersportvakantie. Met de juiste voorbereiding ga je blessures en extreme spierpijn tegen.

Locatie

De Ski Fit training vindt elke woensdag om 19:30 uur plaats bij Outdoor Valley Wintersport, welke zich bevindt aan de Rottebandreef 10 te Bergschenhoek. Ben jij een ervaren skiër en wil je jouw techniek graag verbeteren voordat je op wintersportvakantie gaat? Dan kan je ook aansluiten bij de Open Skitraining van Outdoor Valley Wintersport, welke om 20:00 uur plaatsvindt bij de skiberg.